Ø-fighten

Målfest: Amagers talenter tabte til Amagers talenter

Den stærkt spillende Lukas Hey var umulig at holde nede. Foto: Stig Sinius Nielsen
Den stærkt spillende Lukas Hey var umulig at holde nede. Foto: Stig Sinius Nielsen

Ved dagens kamp ude ved Københavns Lufthavn på Amager var der ikke mindre end syv spillere fra Amagers talentsatsning A27. Fire på Store Magleby Skoles hold og tre hos Skelgårdsskolen. Det blev en rigtig god og fair spillet kamp. Men det viste sig dog hurtigt, at Store Magleby Skole havde flest af de talentfulde fra A27.

Især deres anfører, Lukas Hey, var kampens helt store oplevelse. Foruden to mål stod han også for to direkte målgivende assists samt en hel del flotte afleveringer til medspillerne.

Se kampfakta her:

Hey du der
Skelgårdsskolen startede med en tre-backkæde bestående af Adrian Aakilde, Benjamin Flyger og Daniel Overgaard og med Magnus Djarling og Redenko Gusak på kanterne. Men de havde stort besvær med Store Maglebys kreative angreb, som fra start bestod af Mathias Pleisner, Gabriel Jon og Victor Bader.

Allerede efter to minutter havde Magleby-drengene fået fremtvunget et hjørnespark. Det satte Mathias Pleisner flot ind foran mål, så Skelgårds lille keeper, Victor Wind, ikke kunne nå frem til bolden. Maglebys Lukas Hey kunne derfor heade den flot ind til 1-0.

Selv om Skelgårdsskolens anfører, Nicolai Reeni Hagmann, trak ned og hjalp sit forsvar, så kunne Maglebys Alexander Nysted lægge et flot indlæg til Gabriel Jon, der øgede til 2-0 for Magleby.

Lukas Hey var banens bedste. Foto: Stig Sinius Nielsen
Lukas Hey var banens bedste. Foto: Stig Sinius Nielsen

Måtte give fortabt

Umulig at holde nede
Skelgårdsskolen prøvede med at omorganisere forsvaret til en fire-backkæde med Magnus Djarling, Adrian Aakilde, Daniel Overgaard og Redenko Gusak. Men de kunne heller ikke holde stand mod en sprudlende Lukas Hey, der kort før pausen gjorde det til 3-0.

Skelgårdsskolen arbejdede hårdt i hele kampen og prøvede at holde Oscar Jørgensen og Mikkel Myrup Kjær fremme, men de kom til kort mod Maglebys stærke backkæde med Andreas Tønsberg, Tobias Oppermann, Gustav Dyhl og Markus Melgaard. På midten fortsatte Maglebys Lukas Hey sit storspil. Allerede i halvlegens sjette minut lagde han en flot aflevering frem til Alexander Nysted, der ikke svigtede. 4-0. Kort efter trak Mads Larsen fri og scorede, og minuttet efter fulgte Markus Brandt op på en ripost til nu 6-0.

Magleby fortsatte deres pres. og anfører Lukas Hey sluttede festen af ved at sende Victor Bader af sted med endnu en flot aflevering, så han kunne score til slutresultatet:  7-0 til Store Magleby Skole over Skelgårdsskolen.

Videre uden problemer