One woman show

Amalie over alt: Hun var her, der og alle vegne og scorede fem kasser

Amalie bombede løs for sin skole. (Foto: Carsten Ankerdal)
Amalie bombede løs for sin skole. (Foto: Carsten Ankerdal)

Amalie Sørensen havde tilsyneladende planlagt et 'one woman show' på Gentofte Stadions kunstbane, hvor hun lyste op og var en klasse over alle andre, da Sct. Joseph Søstrenes Skole tog imod Kvikmarkens Privatskole.

Se kampfakta her.

Til at starte med var det en lidt rodet affære. Der var en del klumpspil, men begge hold viste fin kampgejst. Og efter et lille kvarter åbnede Amalie dørene til sit one woman show.

Jubel efter den første scoring. (Foto: Carsten Ankerdal)
Jubel efter den første scoring. (Foto: Carsten Ankerdal)
 

Hun fik serveret en bold lige i fødderne og svigtede ikke. Hun åbnede derfor for hjemmeholdets målscoring. Og det skulle hverken blive Søstrenes eller Amalies sidste kasse i kampen. Scoringen var nemlig startskuddet til et vaskeægte hattrick - og mere til.

TV: Baltorp buldrede

Opvisning
Amalie scorede både til 2-0 og 3-0. Kvikmarkens piger fik ikke et ben til jorden, da hjemmeholdet fuldstændig dominerede kampen. Og Amalie fortsatte sin opvisning. Hun nettede nemlig også til 4-0. Det var stillingen ved pausen.

I anden halvleg fortsatte Søstrene med at dominere kampen og styre spillet. Der blev plads til andre målscorere end Amalie, da Sofie Thrane scorede til 6-0 og Bjørk Warnøe til 7-0.

Amalie scorer 7-0. (Foto: Carsten Ankerdal)
Amalie scorer 7-0. (Foto: Carsten Ankerdal)
 

Men så var kampen helt store profil også færdig med at se til. Hun scorede sit femte mål, da hun udbyggede til 7-0. Hun fik selvfølgelig også dit holds fidusbamse for den imponerende præstation.

Kvikmarkens fidusbamse gik til stopperen Ratchanok Lertklang, som kæmpede heroisk sammen med resten af sit forsvar. De kæmpede bare forgæves mod overmagten.

Amalie og resten af pigerne fra Sct. Joseph Søstrenes Skole skal i næste runde møde Grønnemose Skole.