Ophedet stemning i skyggen af CL

Tænding på: Der blev gået til den ikke langt fra Parken

Et frispark til Hay-Skolen. Foto: Steen Madsen
Et frispark til Hay-Skolen. Foto: Steen Madsen

Det var som om en sauna, da Langelinieskole og Hay-Skolen gik på banen til deres første skolefodboldkamp i årets turnering. Ikke nemme forhold at spille under. Termometeret svirede omkring de 40 grader i solen.

Se kampfakta her

Der måtte vand til
Og Fælledparkens eneste vandhane var på overarbejde. Væske er yderst vigtig, når man udøver sport i disse temperaturer, og det var drengene heldigvis meget opmærksomme på.

Første halvleg var meget lige og sluttede derfor meget logisk 0-0. Begge hold spillede meget fysisk, og dommeren havde en travl dag på kontoret. I anden halvleg overtog Hay-Skolen det meste af spillet, og deres driblekonge Qasim Ahmed bragte da også holdet foran efter kort tid.

Qasim Ahmed var en af kampens bedste. Foto: Steen Madsen
Qasim Ahmed var en af kampens bedste. Foto: Steen Madsen

Klar med en jubelscene?

Der kom faktisk flere mål fra hans fødde. I alt fire blev det til. Kun Fsetch gjorde ham kunststykket efter og scorede en enkelt gang, så resultatet blev 5-0.

Kort til sidst
En helt fortjent sejr, og så meget des tro mere var det uforståeligt, at Hay-Skolen nu tabte hovedet og fik både gult og rødt kort i de sidste minutter.

TV: Smadder på årets første kamp

Kampen havde indtil da været hårdt med fair spillet, men afslutningen var ærgerlig. Spillerne fra Hay-Skolen svært ved at genfinde roen efter dommerens sidste fløjt, og der gik lang tid, inden alle kunne opfører sig ordentlig igen.

Hay-Skolen består af et flot spillende hold, som mestrer mange af spillets facetter, men de skal fokusere på at holde hovedet holdt - også selvom det er varmt.

Guld i april - nu på U19-landsholdet