Annonce:
Annonce:

Oscar overalt på banen

Fejlfri: Satte ikke en fod forkert

Begge målmænd kom på hårdt arbejde i opgøret, og de gjorde det godt. Foto: Adam Kristoffersen
Begge målmænd kom på hårdt arbejde i opgøret, og de gjorde det godt. Foto: Adam Kristoffersen
Annonce:

To målmænd med samme navn stjal billedet i dagens drengekamp mellem Rygaard Skole og Kildegård Privatskole.

Oscar Hartvigsen fra Kildegård Privatskole var ganske enkelt fremragende i løbet af de 60 minutters spil. Med den ene klasse redning efter den anden holdt han gæsterne inde i kampen der endte 2-2.

Den anden Oscar, nemlig Oscar Mortensen fra Rygaard Skole var til gengæld den afgørende faktor i straffesparkskonkurrencen, hvor han snuppede hele to af fire forsøg fra udeholdet, og da hans fire holdkammerater alle var sikre fra pletten, så kunne de rødklædte værter strække armene i vejret efter et drama på det gamle B1903-anlæg på Lyngbyvej.

Se kampfakta her.

TV: Super Sarah sikrede sejr

Annonce:

Stærke på hjørnespark
Efter godt 23 minutters spil faldt kampens første scoring. Det var ganske fortjent Rygaard Skole, der bragte sig i front, da Thomas Bolwig på fornem vis headede hjemmeholdet foran efter et perfekt slået hjørnespark. Et våben der senere i kampen skulle vise sig at være farligt. 1-0-føringen holdt frem til pausen, hvilket var ganske fortjent.

- Vi skal satse. Vi går ned på tre forsvarsspillere, så vi kan skabe overtal på midten. Deres forsvar er usikkert, så vi skal have nogle bolde i dybden, lød det fra gæsternes træner i pausen.

I hjemmeholdets lejr var der fokus på, at de skulle være bedre med bolden, og at de generelt skulle slå flere og bedre indlæg. Efter 42 minutters spil faldt der pludselig en løs bold ned for fødderne af Kildegårds Aksel Jensen, der meget sikkert men stik imod spil og chancer kunne udligne til 1-1.

Selvom begge holds målmænd leverede gode præstationer, måtte de også hente bolden ud af nettet. Foto: Adam Kristoffersen
Selvom begge holds målmænd leverede gode præstationer, måtte de også hente bolden ud af nettet. Foto: Adam Kristoffersen

TV: Målfest i ensidig affære

Annonce:

Afgørelsens time
Bare fire minutter efter udligningen fik Rygaard Skole igen hjørnespark. Denne gang var det Isaac Garbia, der nåede højst og igen bragte hjemmeholdet på sejrskurs. Blot et minut senere fik hjemmeholdet et gult kort, der gjorde, at de skulle spille ti minutter i undertal. Det udnyttede Kildegård Privatskole, da Frederik Hansen var på det rette sted på det rette tidspunkt, og han bragte dermed balance i regnskabet og sørgede for at få kampen ud i en straffesparkskonkurrence.

En afgørelse hvor Oscar Mortensen overtog styringen og sendte Rygaard-drengene videre i turneringen.

En ganske fortjent sejr til hjemmeholdet. Stor ros til gæsterne for at lave et flot comeback, og ellers må man sige, at det på alle måder blev 'Oscars dag', da begge målmænd med samme fornavn leverede stærke præstationer.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: