Annonce:
Annonce:

Ostemad var afgørende

Kæmpede: Begge hold kan være stolte over deres præstationer

Gæsterne vandt fortjent kampen. Foto: Søren Møller
Gæsterne vandt fortjent kampen. Foto: Søren Møller
Annonce:

Det blev til kanon god underholdning, da drengene fra Maglegårdskolen og Tranegårdskolen tørnede sammen på kunsten ved HIK’s baner i Hellerup. Det var to gode hold, der stod rigtig godt til hinanden.

Der var stor kreativitet på begge hold med et lille overtag til hjemmeholdet. Men til gengæld havde udeholdet en rigtig dygtig målmand i Joel Schütze, som sagtens kunne have været udslagsgivende.

Se kampfakta her.

Keeper i dobbeltrolle

Kampens detalje
Maglegårdsskolen havde fem eller seks forsøg i de første 30 minutter, der sagtens kunne have ført til et føringsmål. Men gang på gang fik Joel Schütze raget kastanjerne ud af ilden for Tranegårdskolen. Enten var det med en hurtig benparade, eller også fik han lige det yderste at handsken på og fik viftet bolden uden om mål.

Annonce:

Der skulle så gå 29. minutter, inden at værterne fik listet bolden uden om Joel. Oppe på banens midte fik Maxemil Hansen bolden med sig uden at være offside. Han stormede så mod målet, og på kanten af feltet fik han loppet bolden over en fremstormende Joel Schütze i målet, som blev noget overrasket over denne detalje fra Maxemil.

1–0 til hjemmeholdet ved pausen.

Maxemil scorede kampens første mål på fornem vis. Foto: Søren Møller
Maxemil scorede kampens første mål på fornem vis. Foto: Søren Møller

TV: Skarpest fra pletten

Lukkede og slukkede
Gæsternes anfører Holger Jarlgaard havde med en sikker fod styret midterforsvaret i hele første halvleg og spillede i det hele taget en stor kamp. De var nu bagud, og Holger gik i starten af anden halvleg med frem i et angreb, og det kunne godt betale sig. For her fik anføreren udlignet til 1–1.

Spillet gik nu frem og tilbage og igen med et lille overtag til hjemmeholdet, der var mere direkte i deres forsøg. Det hjalp så heller ikke Tranegårdskolen, at en spiller fik gult kort, så de måtte spille med ti mand i ti minutter.

Hjemmeholdet pressede nu, og efter et flot opspil i deres venstre angrebside kom bolden ind over, og her dykkede en udækket Cornelius Allen op og satte en behersket inderside på bolden. Den strøg i netmaskerne til stor jubel for alle de fremmødte tilskuere. Et rigtig flot mål efter et flot angreb.

Annonce:

Nu skulle udeholdet frem på banen, men det gav så muligheder i den anden ende. Og i de ti minutter, hvor de var en spiller i undertal, så fik også Joel Fabrin scoret til 3–1.

Der var nu kun få minutter tilbage at spille i, og værterne holdt stand og vandt med 3–1 efter en kamp, som begge skoler kan være stolte af.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: