Overvandt nervøs start

Kombinationer: Der var fart over feltet i dette opgør

Holdene siger tak for kampen, og opgøret blev afviklet i en god sportslig atmosfære. Foto: Niels Torp
Holdene siger tak for kampen, og opgøret blev afviklet i en god sportslig atmosfære. Foto: Niels Torp

Fodboldholdet fra Bellahøj Skole er velfungerende og til tider godt spillende. Det er tydeligt, at spillerne arbejder hårdt for hinanden på banen med masser af dybdeløb uden bold, og det er med til at stresse modstanderne. Hjemmeholdet Korsager Skole kom til kampen efter en 8-7 sejr på straffespark, mens gæsterne havde vundet deres seneste opgør med 5-1.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Vandt vild vandkamp

Godt fra land
Hjemmeholdet fik ellers den bedst tænkelige start, da lynhurtige Ibrahem Camara var over en løs chance og efter knap et kvarters spil og bragte holdet foran med 1-0. Det rystede ikke drengene fra udeholdet, der fortsatte med deres ping-pong spil, og modstanderne fik lov til at løbe forgæves i de små trekanter. Kort før pausen udlignede Robert Nørlund til 1-1 efter en dyb stikning.

De sidste 30 minutter tilhørte helt og holdent gæsterne. Det var tydeligt, at drengene nyder spillet med den runde bold, og deres småspil gav også pote. Den senere fidusbamsemodtager Milan Rasmussen øgede til 2-1 på et godt skud uden chance for Ismail Latif i målet.

Se også: TV: Sjetteklasser erobrede banen

Kom godt igen
Det blev også 3-1, da Milan blev spillet helt fri ved bagerste stolpe af Lucas Ekfeldt. Fabien Koch øgede til 4-1 efter et massivt pres, hvilket helt fortjent blev kampens resultat.

- Vi startede lidt nervøst, sagde Milan Rasmussen, der fik fidusbamsen, bagefter.

- Men heldigvis fik vi udlignet inden pausen, og vi sad helt på opgøret i anden halvleg. Nu ser vi fremad til fjerde runde i Ekstra Bladet Skolefodbold, hvor modstanderne formentlig bliver bedre.

Milan Rasmussen fik fidusbamsen for to mål og en stor arbejdsindsats i kampen. Foto: Niels Torp
Milan Rasmussen fik fidusbamsen for to mål og en stor arbejdsindsats i kampen. Foto: Niels Torp

Se også: TV: Anfører: Vi kommer i finalen

Oppe imod overmagten
Der var flere spillere, som gjorde sig positive bemærkede i den underholdende kamp. Hos vinder var det især Lukas Sevel og Robert Nørlund (fidusbamsevinder fra sidste kamp), der var teknisk dygtige og effektive på midtbanen. Begge strøede lækre afleveringer til medspillerne, som bevægede sig godt på begge kanter, og de skabte en del målchancer.

Bagved var Sebastian Kristensen en effektiv forsvarsspiller, og han lukkede de få huller, som opstod. I de sidste 30 minutter havde hjemmeholdet dårlig nok nogle målchancer. Det var tildels spil til et mål.

Hjemmeholdet kæmpede ellers godt i hele kampen, men spillerne var oppe mod overmagten. Dog var der en spiller, der lyste op på midtbanen, nemlig Bieron Asani, som med smarte driblinger, skabte lidt ravage hos modstanderne. Det er synd, at han ikke noget oftere spiller bolden til en medspiller, og derefter går i position igen, så han kan udnytte sin hurtighed.

- Jeg nyder min fodbold, da jeg til daglig spiller i Vanløse Idrætsforening. Jeg har ofte fået at vide, at jeg skal slippe bolden, men det lærer jeg forhåbentlig en dag, smilede Bieron, da han får overrakt fidusbamsen efter kampen.

Bieron Asani er en dygtig dribler og med en god fysik. Han fik fortjent fidusbamsen. Foto: Niels Torp
Bieron Asani er en dygtig dribler og med en god fysik. Han fik fortjent fidusbamsen. Foto: Niels Torp

Bellahøj Skole er nu i fjerde runde, hvor de skal møde Utterslev Skole.

Det bliver spændende at følge holdets videre færd i turneringen. Det er et teknisk dygtigt mandskab, som kan nå langt, hvis de fortsætter i den næste kamp, som de sluttede dette opgør.

1 af 2 Korsager Skoles Ismail Latif var en dygtig målmand, men blev ladt i stikken af forsvaret. Her med fairplay-håndklædet. Foto: Niels Torp
2 af 2 Holdene siger tak for kampen, og opgøret blev afviklet i en god sportslig atmosfære. Foto: Niels Torp
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen