Peter Møllers søn dommer for en dag

Dommeren udeblev: Emil Møller måtte træde til som dommer

Emil Møller måtte træde til som dommer, så kampen kunne blive spillet. Foto: Søren Møller
Emil Møller måtte træde til som dommer, så kampen kunne blive spillet. Foto: Søren Møller

Der var fest, farver og så var der lige Hr. Møller. Alle tre ingredienser skulle vise sig at blive toneangivende for få afviklet tirsdagens pigekamp mellem Ordrup Skole og udeholdet fra Skovgårdsskolen.

De to skoler er også meget nære naboer, og det gjorde, at der måske var lagt op til et lokalderby. Men det rent fodboldmæssige kommer vi let henover, da udeholdet var klart overlegne på den front.

Se kampfakta her.

TV: Lige ved og næsten

Dommeren manglede
Først var der lidt tvivl om, om kampen overhovedet kunne få blive afviklet, da dommeren faktisk udeblev fra kampen. Der dukkede slet ikke nogen dommer op.

Men Skovgårdsskolens lærer sagde, at en af de unge drenge, der var mødt op for at se pigekampen, selv spillede forbold, og at han sagtens kunne dømme kampen. Med enighed fra begge skoler blev det så løsningen. Det viste sig, at denne elev, Emil Møller, er søn af den netop udnævnte fodbolddirektør i DBU, Peter Møller. Peter Møller har blandt andet spillet i både Brøndby IF og FCK, hvor han i sidstnævnte var kendt som ”nr. 32”.

- Der var gået noget tid, og der var stadig ikke kommet en dommer. Så måtte jeg jo træde til. Jeg havde ikke nogen fløjte, så jeg måtte råbe i stedet, sagde en glad Emil Møller efter kampen.

- Jeg spillede selv med på drengeholdet, men vi røg ud i første runde, sluttede Emil.

Emil og de andre drenge fra Skovgårdsskolen tabte deres første kamp mod Skovshoved Skole. Emil scorede dog sin skoles eneste mål i kampen.

Emil Møller tjener fortjent hyldest for sin indsats som dommer, og han blev da også belønnet med en Carlsberg Sport efter den veloverståede præstation.

Emil Møller spillede scorede selv i drengene fra Skovgårdsskolens eneste kamp i denne sæson. Foto: Søren Møller
Emil Møller spillede scorede selv i drengene fra Skovgårdsskolens eneste kamp i denne sæson. Foto: Søren Møller

14 skud fra pletten

Målshow
Det blev Skovgårdsskolen, der festede løs og i alt scorede 12 mål. Seks styks før og seks styks efter pausen. Halvdelen blev scoret af Annika Eppers. Det skal her siges, at Skovgårdsskolens piger havde chancer til yderligere 12 mål.

Men gudskelov havde hjemmeholdet målmand Frida Fredensborg, der tog mange af de skud, der kom på mål. Dermed var hun i et væsentligt omfang med til at holde udeholdets scoringer nede på 12.

Annika scorede halvdelen af kampens 12 mål. Foto: Søren Møller
Annika scorede halvdelen af kampens 12 mål. Foto: Søren Møller

Viste ingen nåde

Kamptøjet manglede
Der var ikke to af hjemmeholdets piger, der var ens i deres påklædning. Men heldigvis havde de et sæt overtrækstrøjer, så pigerne så bare lidt ens ud.

Det hjalp nemlig også dommer Emil Møller, så han kunne kende forskel på de to hold. Flere af pigerne havde kun små ankelstrømper på og slet ikke benskinner. Flere havde mange smykker på, men de kunne jo heldigvis tages af. Én spiller ankom i en kort hvid nederdel, men farverigt, det var det.

Der var god stemning blandt alle efter kampen. Foto: Søren Møller
Der var god stemning blandt alle efter kampen. Foto: Søren Møller

Efter kampen omfavnede de to holds spillere hinanden, og alt var fryd og gammen. Dejligt med denne form for fairplay på trods af en storsejr over naboen.

Udover Annikas seks scoringer, så lavede Molly Ibsen to mål og Emilie Buciek, Molly Lindstrøm-Madsen, Vigga Clausen og Frida Kaaber hver et enkelt mål.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Ordrup Skole - Skovgårdsskolen, 0-12

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Annika Eppers, Skovgårdsskolen
Frida Fredensborg, Ordrup Skole

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Sára Diamant, Ordrup Skole