Pilen pegede én vej

Sad på kampen: Hjemmeholdet havde godt styr på opgøret

Drengene er klar til kamp. Foto: Kristoffer Serup
Drengene er klar til kamp. Foto: Kristoffer Serup

I kampen imellem Pilegårdsskolen og Korsvejens Skole var begge hold gået videre fra første runde og kunne nu gøre sig klar til at kæmpe om en plads i næste runde. 

Se kampfakta her.

Fuld fokus. Foto: Kristoffer Serup
Fuld fokus. Foto: Kristoffer Serup

Lukas lynede i kortshow
Mange dueller
Kampen var fra begyndelsen præget af mange dueller og hårde taklinger. Begge hold startede nervøst ud med lange bolde nede fra forsvarskæden og op til angriberne.

Pilegårdsskolen var dog det hold, der kom bedst ud af starthullerne. Hvis det ikke var for Marcus Larsen i målet for Korsvejens Skole, kunne de hurtigt være kommet bagud.

Men efter små 10 minutter lykkedes det dog for Pilegårdsskolen at bringe sig i front på en friløber af Mads Søgaard. Der gik heller ikke længe, før Pilegård kunne fordoble deres føring efter, at den ellers så bundsolide Marcus Larsen gav en ripost til angriberen Victor Bach.

Angreb. Foto: Kristoffer Serup
Angreb. Foto: Kristoffer Serup

TV: HU-HU-HA! Nappede straffe i sidste minut
Spillestilen var klar
Den stod derved 2-0 ved pause. Det fik ikke Korsvejen til at ændre det store i anden halvleg.

Spillestilen var klar fra start. Der skulle slås høje og lange bolde op på deres fysik stærke angriber Phillip Nielsen, som der skulle få det bedste ud af situationen. Han kom også frem til flere gode chancer, men havde problemer med at finde nettet. Det havde Pilegårdsskolen ikke til gengæld, hvor Noah Graini stod rigtigt inde feltet og fik igen ripost fra målmand Marcus og kunne derfor sørge for hans hold nu førte 3-0.

Det fik træneren fra Korsvejen til reagere, så de ændrede opstillingen til at spille med tre angribere.

Men det hjalp ikke det store, da holdet blev ved med brænde store chancer. Til sidst kunne man også høre den frustrerede træner råbe fra sidelinjen til sin angriber Philip:

- Hold den bold nede. Det er femte gang, du skyder over. 

Phillip tog det gode råd fra sin træner til sig og bankede to min senere bolden i kassen til kampens resultat på 3-1. Derfor går Pilegårdsskolen videre til tredje runde af Ekstra Bladet Skolefodbold.