Annonce:
Annonce:

Pilen pilede sig videre

Tæt duel: Trak det længste strå

Annonce:

Pigerne fra Skolen ved Sundet og deres modstandere fra Pilegårdsskolen mødtes på Kløvermarkens kunststofbane, hvor den stride blæst stod på tværs ad banen. Det gjorde ikke forholdende bedre, at det så samtidigt føltes bidende koldt.

Men pigerne tog det som en udfordring, og flere af dem havde taget lange, varme bukser på. Enkelte af pigerne var i korte bukser og korte armer, og de måtte løbe meget i kampen for at holde sig varme.

Se kampfakta her.

Nulløsning og straffe

Annonce:

Jævnbyrdig start
Spillet bølgede frem og tilbage, og der var ingen af pigerne, der havde speciel fordel af vinden. Vi skulle helt hen til det 20. minut, inden Pilegårdsskolen brød igennem i højre side, og en af pigerne kom til mållinjen, hvor hun spillede bolden skråt tilbage til en helt udækket Meline Mattison, der fik scoret med en tunnel på målmand Julie Jensen i Sundets mål.

I pausen hørte vi Pilegårdens lærer Martin Foged:

- Vi skal sørge for, at de ikke scorer. I bliver nød til at sparke bolden væk hurtigere. Spil den dybt frem til vores angribere. Scorer de andre ikke, så er vi videre, lød det fra træneren.

Ja, det var da til at tage og føle på. Er man foran 1–0, og afholder ens modstander fra at score, ja, så vinder man.

Hjemmeholdet fra Sundet var i anden halvleg tvunget til at gå længere frem på banen, og det gav også et overtag på banens midte. Pigerne vidste, at de skulle op og score for ikke at blive slået ud. Midt i halvlegen kom så chancen. En høj bold i straffesparksfeltet fik de headet videre, og i det samme kom der en Pilegårds spiller og satte en skulder takling ind uden at forsøge at spille bolden. Her dømte kampens udmærkede dommer så et korrekt straffespark.

 

Annonce:

Spænding til det sidste
På dette straffespark fik Milla Dreymann fortjent udlignet. Så var der fornyet spænding, og denne stilling holdt sig til kun tre minutter før tid.

Her fik Pilegårdsskolen så sat et angreb op, og bolden havnede hos Sophia Skaarup der resolut trak sig fik af forsvaret og satte bolden ind helt oppe i trekantssammenføjningen. Et rigtig flot mål som hermed blev sejrsmålet. Kampen endte nemlig med 2-1 til Pilegårdsskolen.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Skolen ved Sundet - Pilegårdsskolen, 1-2

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Asta Janlev, Skolen ved Sundet
Line Brink, Pilegårdsskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Emilie Ramskov, Skolen ved Sundet


Pigerne fra Pilegårdsskolen er fortjent videre, og de bliver spændende at følge i deres næste kamp som bliver en kvartfinale i den københavnske kreds.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: