Revancherede pigerne

Hattrick: Med tre mål var Fisnik Isaki med til at sikre sejren

Gæsterne revancherede pigerne med deres sejr på 6-1. Foto: Stig Sinius Nielsen
Gæsterne revancherede pigerne med deres sejr på 6-1. Foto: Stig Sinius Nielsen

I onsdagens anden kamp på Vanløse Stadion tørstede Rødkilde Skole efter at revanchere pigernes nederlag i den tidligere kamp mod Katrinedals Skole og derved få håneretten.

Se kampfakta her.

Solid føring ved pause
Rødkilde Skole tilkæmpede sig da også et hurtigt overtag i kampen med Serhat Bozkir, Mamadou Bah og Amir Guuleed oppe foran. Men værterne havde et godt forsvar, der var organiseret flot af deres anfører Nicolai Mouritsen, der var godt hjulpet af Felix Andreasen og Vincent Skriver.

Men Nicolai Mouritsen måtte lade sig udskifte og overlade anførebindet til Malthe Bjørn fra 8. klasse.

I hjemmeholdets mål havde Søren-Erik Toft flere gode redninger. Men halvvejs inde i halvlegen gik det galt, da Serhat Bozkir overlistede ham med et flot spark direkte på frispark til 1-0 til gæsterne.

Kort efter blev et skud fra Fisnik Isaki rettet af til 2-0. Og da Serhat Bozkir i det 22. minut sørgede for en pauseføring på 3-0 til Rødkilde Skole, troede alle, at den kamp var afgjort.

Det blev aldrig en helt tæt kamp. Foto: Stig Sinius Nielsen
Det blev aldrig en helt tæt kamp. Foto: Stig Sinius Nielsen
 
Se også: En Hai foran mål

Sikrede sejren
Men fra anden halvlegs begyndelse kom halvskadede Nicolai Mouritsen igen på banen. Han og de øvrige spillere fra hjemmeholdet startede halvlegen i et vildt tempo. Allerede efter 38 sekunder fik Osman Demirkaya reduceret Rødkildes føring til 3-1 uden chance for keeper Valdemar Madsen i målet.

Men Rødkilde Skoles forsvar med Mahamed Adan, Simon Didehban, Haris Fazlagic og Jakob Elsborg fik reddet stormen af. Og langsomt tilbageerobrede Rødkilde Skole deres overtag i kampen.

Med to til Fisnik Isaki og et enkelt til Andi Idrizi blev kampen afgjort til slutresultatet: 6-1 til Rødkilde Skole over Katrinedals Skole 

1 af 11 Fotos: Stig Sinius Nielsen
2 af 11 
3 af 11 
4 af 11 
5 af 11 
6 af 11 
7 af 11 
8 af 11 
9 af 11 
10 af 11 
11 af 11 Gæsterne revancherede pigerne med deres sejr på 6-1. Foto: Stig Sinius Nielsen