Rønne regerede

Sad på kampen: Der var aldrig tvivl om kampens resultat, men udeholdet fightede flot

Alle pigerne nød fortjent en Carlsberg Sport efter kampen. Foto: Flemming Bærnthsen
Alle pigerne nød fortjent en Carlsberg Sport efter kampen. Foto: Flemming Bærnthsen

Dagens anden kamp stod mellem Rønneskolen og Kongeskærskolen. Derfor var tilskuerne blevet siddende på stadionet efter de tidligere havde set drengene.

Se kampfakta her.

Et royalt skær i bornholmsk dyst

Klar fra start
Pigerne på begge hold var klar til denne spændende kamp. Dem som var ude for at tisse nåede ikke at være tilbage, før Rønnes piger var kommet på 1-0 ved Therese Olsen.

Så gik der lidt stilstand i spillet, og begge pigeholdene nød at spille fodbold på Bornholms flotteste stadion og foran de mange tilskuere.

En af pigerne sagde stille:

- Det må være som at være på det kvindelige landshold og som er en drøm for alle fodboldspillere.

Der skulle gå små 20 minutter, før Rønne lavede deres første udskiftning. Ind på banen gik Rønnes yngste pige Martha Langskov. Hun skulle ikke bruge lang tid, før hun fik netmaskerne til at blafre igen. Kongeskær gav lige bolden op, da Alberte Munk erobrede bolden og tog et flot sololøb ned mod målet og scorede til 3-0.

Marie: Generer mig ikke at spille med drengene

Kæmpede bravt
Kongeskær blev presset i bund af et godt spillende Rønne hold. Den lille hurtige Martha Langskov blev spillet fri af Alberte Munk, som udplacerede målmanden igen til en pausestilling på 4-0.

I pausen sagde Kongeskærs anfører:

- Vi skal bare blive ved med det, vi gør, fordi det er helt ok. Og så skal vi holde fat på vores markeringerne.

Efter pausen brugte Rønne kun syv minutter, og så var stillingen 7-0 til Rønne. Derfor valgte Rønne-træner at tilpasse fodboldspillet på en fair måde, så Kongeskær-pigerne fik en oplevelse, at de også kunne til kæmpe sig nogen chancer.

Kongeskær fik flyttet spillet op på Rønnes banehalvdel og fik flyttet bolden godt rundt.

Den sidste del af kampen foregik med mange flot detaljer og med nogle chancer i begge ender. Alle pigerne nød en Carlsberg Sport efter kampen. Kampen sluttede 7-0 til Rønne.

To glade prisvindere. Foto: Flemming Bærnthsen
To glade prisvindere. Foto: Flemming Bærnthsen