Rudolf fik en rød tud

Magtdemonstration: Kun et hold på banen

Stort set hele kampen foregik tæt på gæsternes mål. Foto: Erik Larsen
Stort set hele kampen foregik tæt på gæsternes mål. Foto: Erik Larsen

Bedre fodboldvejr kunne man ikke ønske sig på græstæppet i Gentofte, hvor Tjørnegårdsskolens drenge tog imod Rudolf Steiner Skolen i Gentofte Vidarskolen.

Begge mandskaber trådte i denne kamp ind i den nye sæson af Ekstra Bladet Skolefodbold, så der var lagt op til en god kamp.

Se kampfakta her.

Se også: Futsal på kunstgræs

Dominans fra første fløjt
Kampens første mål faldt allerede efter 29 sekunder, og derefter gik det hurtigt. Det var Tjørnegårdsskolens anfører, Santiago Tejada, der fik smækket kuglen i kassen til 1-0 på det første angreb i kampen.

Herefter faldt der seks mål mere i første halvleg, og det var tydeligt for alle tilskuerne at se, hvilken vej det ville gå. Målene blev fordelt over flere spillere.

Jonas Darabifar scorede fire mål, men det gjorde Gabriel Sinding og Santiago Tejada også. Det er en farlig trio, der kan true et hvert hold, men selvfølgelig skal man også tænke på dagens modstand.

I pausen nævnte hjemmeholdets holdleder, Nikolaj Lind, også, at spillerne skulle tænke videre frem.

- Husk at vi nu har fornuftigt tjek på denne kamp, så brug nu anden halvleg fornuftigt. Det vil sige, at I skal spille bolden fornuftigt rundt, lær hinanden godt at kende, så vi kan bruge det fremadrettet, så hele holdet skal være med, lød det fra hjemmeholdets holdleder.

De to hold hilste pænt på hinanden, inden hjemmeholdet gjorde det onde ved gæsterne i kampen. Foto: Erik Larsen
De to hold hilste pænt på hinanden, inden hjemmeholdet gjorde det onde ved gæsterne i kampen. Foto: Erik Larsen

Se også: Gjorde kort proces

Gik målamok
Der faldt elleve mål i anden halvleg, og de blev fordelt 10-1 i Tjørnegårdsskolens favør. Der blev virkelig spillet lækkert fodbold, men Vidarskolen, der ikke har så mange spillere at vælge imellem prøvede virkelig.

Gæsternes målmand Tobias gjorde det godt, og så havde udeholdet også Elias, der elegant med en lang tå fik forstyrret en masse af hjemmeholdets angreb. Men vi må give Tjørnegårdsskolen, at de havde et lækkert opspil i hullerne i anden halvleg. 

Til slut skal det lige nævnes, at det var Vidarskolens midtstopper Halfdan, der ved stillingen 13-0 fik reduceret, men Tjørnegårdsskolen fik scoret yderligere fire gange. Dermed blev kampens resultat hele 17-1 til hjemmeholdet.

Tjørnegårdsskolen har mange strenge at spille på, og de går derfor en lys fremtid i møde, mens Rudolf fra Vidarskolen i Gentofte fik sig en ordentlig en på næsen.