Sejlede op ad Sundet

Klare klask: Der var aldrig tvivl om kampens udfald, som hjemmeholdet styrede fra start til slut

Der var fart over feltet for hjemmeholdet. Foto: Robert Nielsen
Der var fart over feltet for hjemmeholdet. Foto: Robert Nielsen

Pigerne fra Skolen ved Sundet var i allerhøjeste grad på hjemmebane på Sundby Boldklubs kunstbane, da samtlige piger på holdet til daglig spiller i klubben til daglig.

Frida Brandt fra U13 mente til trods for manglende kendskab til modstanderne:

- Vi er klare favoritter.

Hos modstanderne var navnesøster og anfører Frida fra B1908s bedste U16 da heller ikke uenig og så frem til en svær opgave.

Pigerne var klar til start. Foto: Robert Nielsen
Pigerne var klar til start. Foto: Robert Nielsen

Se kampfakta her.

Sejr på straffe: Vild jubel på banen

Sad på kampen
Kampbilledet var fra start til slut det samme. Sundet som stod højt på banen med bagkæden og satte Ørestad under gevaldigt pres, som de dog forsvarede sig heroisk imod.

Da Julie Willumsen allerede i kampens tredje minut assisterede banens bedste Anna Fotopoulos ved kampens første mål, frygtede man som neutral tilskuer, at det ville blive lidt af en massakre, men blandt andet en dygtig målvogter i Ronja samt god fight fra medspillerne gjorde, at det ikke endte helt så slemt som frygtet.

De havde også lidt af en sej fighter i venstre back Sigrid. På midtbanen kom de få offensive tiltag fra de centrale folk Ingrid og den hurtige og super dygtige anfører Frida, som i øvrigt har en speciel spidskompetence i meget lange og præcise indkast.

Fart over feltet

Stærke kreative kræfter
På vinderholdet havde de en af de måske allerstørste profiler i hele turneringen i den offensive midtbanespiller Anna Fotopoulos, som er både målfarlig, drible og nærkampsstærk samt meget kreativ.

Anna var været med til DBUs U15-samlinger. Foran hende har de en dejlig direkte type i  Julie Willumsen, som nyder godt af Annas oplæg.

Anna scorer her til 8-0 med venstre. Foto: Robert Nielsen
Anna scorer her til 8-0 med venstre. Foto: Robert Nielsen

Anna-Amalie Kjær fik markeret sig solidt med tre flotte scoringer. Generelt har Skolen ved Sundet bare et godt hold uden de helt store svagheder. Det skal spændende at følge, hvor langt det rækker i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Kampen blev afviklet i rigtig god stemning med ekstrem grad af fairplay.