Sejren kom i hus

Stensikker: Værterne leverede og er videre til næste runde

Hjørnespark til Vibenshus Skole. Foto: Poul Gregersen
Hjørnespark til Vibenshus Skole. Foto: Poul Gregersen

På en kunstbane på B93's anlæg på Østerbro i København blev drengekampen mellem holdene fra Vibenhus Skole og Øster Farimagsgade Skole spillet. Solens stråler varmede spillere og tilskuere her i begyndelsen af efteråret. Se kampfakta her.

Mange spillere kender hinanden gennem de forskellige klubber. Der blev gået til makronerne, men aldrig over stregen.

Hurtig føring
Hjemmeholdet begyndte bedst og allerede i det sjette minut fik Mathias Bynck bragt sit hold foran 1-0 på et herligt langskud fra venstre side.

Efter pausen gik der ikke mere en et minut, før holdet fra Vibenhus Skole var helt igennem, hvilket resulterede i et hjørnespark, der ikke blev omsat i mål. 

Det gjorde det til gengæld et minutter senere, hvor hjemmeholdets Vibenhus gik igennem i venstre side, afleverede til Gorse-Knockaert, der scorede til 2-0 for hjemmeholdet.

Se også: Birk blev nøglen til sejr

Lukkede og slukkede
Holdet fra Øster Farimagsgade havde også deres angreb, men ofte var afleveringerne for upræcise, for lange eller helt uden adresse. Det var synd, fordi holdet bestod af flere dygtige spillere, der tilsyneladende ikke var vant til at spille sammen.

Det var spil frem og tilbage. I det 20. minut fik den dygtige Mathias Gorse bolden i venstre side, hvor han gik selv, afsluttede midt i målet, og så stod der 3 - 0 til hjemmeholdet.

Dette blev slutresultatet.