Sent comeback gav ikke pote

To mål på fem minutter: Hjemmeholdet løb med sejren efter straffe

Kampen bølgede frem og tilbage med mange chancer. Foto: Steen Madsen
Kampen bølgede frem og tilbage med mange chancer. Foto: Steen Madsen

Arenaen var virkelig perfekt til Ekstra Bladet Skolefodbold, da Valhøj Skole tog imod Nyager skole.

Banen var nyslået og blev kridtet op lige op til kickoff. De to hold stod virkelig godt til hinanden. Man blev hurtigt klar over, at her var virkelig noget, som ville blive interessant og underholdende. Begge skoler havde virkelig forberedt sig grundigt og var i fuld gang med opvarmningen 40 minutter før kampstart.

Se kampfakta her.

Sejr på straffe: Vild jubel på banen

Hurtigt mål lagde en dæmper på
Mikkel fra Valhøj bragte sit hold foran allerede efter få minutters spil, men så var det ligesom om, der gik lidt stillingskrig i det. Ud over scoringen havde hvert hold to oplagte målchancer men uden at udnytte dem. Så stillingen ved pausen var 1-0 til Valhøj.

Mikkel Nielsen stod for Valhøjs to mål. Foto: Steen Madsen
Mikkel Nielsen stod for Valhøjs to mål. Foto: Steen Madsen

I pausen blev der hos Nyager talt lidt om den manglende kvalitet i angrebet, mens man hos Valhøj manede til koncentration og at bruge hovedet.

Det blev ligeledes talt om, det var vigtigt ikke at blive overtændt. Begge hold havde lyttet grundigt til deres træners instruktioner viste det sig hurtigt, da anden halvleg kom i gang. Specielt Nyager havde fået mere kvalitet i deres afslutninger og kom til flere gode muligheder.

Så det var en kold spand vand i hovedet, da Mikkel fra Valhøj igen var på pletten og øgede føringen til 2-0.

Stor chance til Valhøj. Foto: Steen Madsen
Stor chance til Valhøj. Foto: Steen Madsen

TV: Balotelli gemte sig bag målet
Pludselig vending
Da der manglede fem minutter af kampen, begyndte de mange elever fra Valhøj at juble.

- Sejren er vor, lød det flere steder fra. Om Tobias Sommer fra Nyager også havde hørt det, skal være usagt, men han reducerede til 2-1.

Nu startede et mega pres mod Valhøjmålet. Selvom der blev fightet fra alle mand lykkedes det igen Tobias at få bolden ind i kassen til udligning 2-2, hvorefter kampen blev fløjtet af.

I straffesparkskonkurrencen trak Valhøj det længste strå. De puttede hele fire skud ind mod Nyagers kun tre. Spændingen var dog for stor for en af Valhøjs spillere, som modtog det røde kort under straffesparkene og derfor ikke kan være med i Valhøjs næste kamp.