Spænding til det sidste

Målfest: Der var masser af mål og skiftende føringer i den tætte kamp

Der var masser af kamp om bolden i den målrige kamp. Foto: Allan Gade
Der var masser af kamp om bolden i den målrige kamp. Foto: Allan Gade

Grønnemose Skole fra Gladsaxe havde besøg af Vadgård Skole i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Drama for alle pengene

Spændende kamp
Der var kun gået godt to minutter, før værterne fik scoret. Men dommeren dømte korrekt for offside. Det var åbenbart et problem for Grønnemose Skole. Det gentog sig flere gange, og offside-reglerne skulle lige opsummeres fra sidelinjen af deres træner og med dommerens hjælp. Fodboldreglerne skulle åbenbart indlæres på den hårde metode.

Under al den læring af offside-reglerne var gæsterne smuttet igennem i den anden ende. En af kampens store spillere William Kragh havde banket bolden i mål til en føring på 1-0.

Det kan lige så godt blive afsløret allerede nu. Kampen i Gladsaxe blev en af de sjoveste og mest spændende kampe i Ekstra Bladet Skolefodbold. For chancerne til begge hold væltede ind.

De to hold udfordrede konstant hinanden. Foto: Allan Gade
De to hold udfordrede konstant hinanden. Foto: Allan Gade

Se også: Nulløsning og straffe

Målrig halvleg
Vadgård Skole havde helt åbenlyst problemer med at holde de grønne væk fra farezonen. Det er lidt groft sagt, men når der ikke blev dømt offside, så blev der scoret. Midt i halvlegen gjorde Adrian Jasari og Zubair Murad det til en 2-1 føring til hjemmeholdet.

Lidt senere blev der dømt straffe til gæsterne, og William Kragh scorede. Men dommeren annullerede målet og dømte omspark. William rystede ikke i bukserne og scorede så bare igen i den samme side til 2-2.

Halvlegen sluttede med et langskud fra Jakub Wisniewski. Det var dermed en overraskende føring til gæsterne på 3-2 ved pausen.

Yassin Boussif scorede målet til 4-4 og fik fortjent en fidusbamse. Foto: Allan Gade
Yassin Boussif scorede målet til 4-4 og fik fortjent en fidusbamse. Foto: Allan Gade

Se også: Giftige på hjørne

Værterne trak fra
Det høje kamptempo fortsatte i anden halvleg. Udligningen til 3-3 kom meget hurtigt, og kampen ændrede herefter karakter.

Der stod nu hjemmeholdet på det meste, og de trykkede simpelthen Vadgård Skole langt tilbage på banen. Faktisk havde gæsterne næsten ingen angreb på mål i anden halvleg. Bortset fra et langskud af William Kragh, der gik i mål til en 4-3 føring til gæsterne.

I slutminutterne blev det til et gevaldigt pres mod gæsternes mål. Udeholdet kunne ikke stå i mod, og Grønnemose Skole scorede tre gange til slutresultatet på 6-4.

Stor ros til alle drengene for en ganske seværdig og underholdende kamp.