Spiller i klub sammen - mødtes i skolekamp

Håneret på spil: Karoline og Alberte plejer at spille sammen - men ikke i skolefodbold

Der blev kæmpet om hver en bold. Foto: Henrik Schou
Der blev kæmpet om hver en bold. Foto: Henrik Schou

Kampen mellem Tjørnegårdsskolen og Maglegårdsskolen havde en indbygget kamp i kampen.

Se kampfakta her

Holdkammerater i klubben
Karoline Sinding stillede op for Tjørnegårdsskolen, mens Alberte Andersen var med for Maglegårdsskolen. Til daglig er de to piger holdkammerater i HIK, så der var mere end æren på spil - også håneretten i klubben kunne vindes. At begge piger en god time senere skulle stå sammen med hver deres fidusbamse, var der vist ingen af dem, der havde regnet med.

Pigerne viste fin teknik. Foto: Henrik Schou Storkøbenhavn Troede ikke helt på sejren

De spillede begge virkelig godt.

En lige kamp
De to hold stod rigtig godt til hinanden, og det blev en meget lige dyst. Det meste af første halvleg foregik på midten, og det var begrænset med målchancer. 

Tobias Barlebo fra Kildegård Privatskole huserede på begge kanter. Foto: Birger Dencker Storkøbenhavn TV: Spurtede til næste runde

Så det var ikke overraskende, at der skulle et selvmål til at sætte gang i løjerne. Det var en forsvarsspiller fra Tjørnegårdsskolen, som var så uheldig at score i eget net. Så var Maglegård i gang, og de lavede yderligere to mål - først af Matilde Hjorth og siden af Alberte Andersen. Så blev sejren på 3-0 sikret.

Drengene viste fin teknik frem i kampen. Foto: Jørgen Jakobi Storkøbenhavn TV: Dobbelt straffespark ikke nok

Tropisk varme
Efter kampen gik der adskillige minutter, inden pigerne var klar i midtercirklen til præmieioverrækkelse. Årsagen var, at den tropiske varme havde gjort, at der skulle indtages masser af væske, inden pigerne igen var på toppen.

Trey Christiansen scorede et par flotte mål og var en evig trussel. Foto: Niels Torp Storkøbenhavn Scorede på samlebånd