Strålede på banen

Endnu et ungt talent: 12-årig fik netmaskerne til at ryste seks gange

12-årige Maria Sambleben er allerede et stort talent. Her står hun med sin velfortjente fidusbamse. Foto: Niels Torp
12-årige Maria Sambleben er allerede et stort talent. Her står hun med sin velfortjente fidusbamse. Foto: Niels Torp

Maria overstrålede alle scorede seks flotte mål. Maria på 12 år fra Kirsebærhavens Skole viste store evner, og er med garanti en fodboldstjerne i svøb. Hun stod bag storsejren på 9-0 på hjemmebane over Lykkebo Skole fra Vigerslevvej i Valby.

Se kampfakta her.

Se også: 11-årig bankede seks kasser i nettet

Ungt talent
Maria Sambleben er et navn, som fodboldkendere bør skrive sig bag øret. I løbet af nogle år bliver hun måske et stort fodboldnavn på kvindesiden herhjemme. Den lille og lidt klejne angriber med det flotte lyse hår har blot spillet fodbold på et lidt højere niveau i et par år i Brøndby. Men det er en spiller, som har alt for at nå rigtig langt. Hun har nemlig god teknik, hurtighed og et glimrende blik for spillet.

Maria Sambleben scorede seks mål. Hun lagde også op til et par af de andres scoringer. De øvrige mål blev scoret af Lucca Christoffersen (to mål) og Natasja Poulsen.

- Det var en overkommelig opgave i min første optræden i Ekstra Bladet Skoleturnering, sagde Maria bagefter, mens hun krammede fidusbamsen.

- Vi spillede godt som et hold, og selvom vi manglede nogle af de bedre piger, som var på ekskursion, så var jeg tilfreds med resultatet. Jeg træner tre gange om ugen i Brøndby, og jeg ser meget fodbold på TV, hvor mine store idoler er. Pernille Harder og Kathrine Veje samt Ronaldo hos herrerne, smiler charmerende Maria lidt genert. 

Kirsebærhavens Skole heppede på pigerne. Foto: Niels Torp
Kirsebærhavens Skole heppede på pigerne. Foto: Niels Torp

Se også: TV: Våde tacklinger og gule kort

Stolt holdleder
Værterne var suveræne, da de udspillede gæsterne. Sejren kunne nemt være blevet større, hvis angriberne havde koncentreret sig noget mere.

Lærer Caroline Frejlev fra hjemmeholdet var naturligvis stolt af sine piger. Hun var yderst tilfreds med, at de fulgte hendes oplæg til punkt og prikke, og at de formåede at spille bolden rundt på den glatte græsbane efter nogle timers regn.

- Det er nogle dygtige piger, som fungerer fremragende som et hold. Jeg håber, at de når rigtigt langt i Ekstra Bladet Skolefodbold. Især når vi får tre-fire piger med, som er forhindret i dag, lød det var den glade holdleder.

Der var masser af opbakning på hjemmebanen, trods det våde vejr. Foto: Niels Torp
Der var masser af opbakning på hjemmebanen, trods det våde vejr. Foto: Niels Torp
 

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere