Straffespark med stor omsorg

Fairplay: Stort overskud overfor modstandere, men stadig vindermentalitet

Hanssted Skole imponerede i regnvejret. (Foto: Søren Vesterbæk)
Hanssted Skole imponerede i regnvejret. (Foto: Søren Vesterbæk)

Torsdag tog Hanssted Skole fra Valby imod Sjællands Privatskole fra København Nordvest i en drengekamp. Optakten var præget af en tæt regn, hvilket dog ikke ødelagde humøret hos spillerne.

— Man kan jo kun blive gennemvåd én gang, bemærkede spillere fra Sjællands Privatskole.

Det tætte og korte græs gjorde, at bolden var meget hurtig, samtidigt med at banen ikke virkede tung at løbe på. Fra første fløjt lagde Hanssted-drengene et højt pres. Allerede i kampens andet minut kunne Louie Jakobsen bringe Hanssted Skole foran.

Se fakta fra kampen her.

Se også: TV: Våd triumf

Velspillende midtbane og stærk fairplay
Hanssted-drengene virkede velorganiserede og satte sig tungt på midtbanen. Privatskolen svarede dog igen ved at spille høje bolde frem til deres udemærkede angribere og kunne sagtens have scoret nogle hold på denne måde. Anfører Taim Hassouni viste vejen med overbevisende spil på højre-kanten. I det 27. minut slog Privatskolens målmand Hakan Kilic sig i en duel, der udløste et staffespark til Emil Mikkelsen. I stedet for at juble over det tilkendte straffespark, bekymrede Emil sig om først om Hakan. I en meget fair spillet kamp, var det den omsorg, der udløste kampens Fairplay-pris til Emil. Samme Emil var dog ikke så flink ved målmanden, at han ikke scorede til 3-0 på straffesparket.

Se også: Bulder og brag i Ryparken

Samme mønster fortsætter
I anden halvleg fortsatte spillet, som det havde gjort igennem hele kampen. Drengene fra Hanssted Skole hamrede stadig boldene i kassen, mens Sjællands Privatskole prøvede at forsvare, så godt de nu kunne. Emil Mikkelsen scorede et ægte hattrick og det blev tydeligt, at Louie Jackobsen var en solid krumtap på Hanssteds midtbane. Mohammed Debek kom også op på tre scoringer, men de blev dog ikke scoret i streg. Som kampen skred frem blev det tydeligt, at Hanssted Skole havde bedre spillere på alle pladser. Det bliver spændende at se, hvorledes det går holdet senere i turneringen.

1 af 2 Sjællands Privatskole kæmpede igen på den våde bane. (Foto: Søren Vesterbæk)
2 af 2 Hanssted Skole imponerede i regnvejret. (Foto: Søren Vesterbæk)