Suveræne Sebastian

Ny topscorer: Håndboldspilleren Sebastian imponerede og er ny topscorer i turneringen

Sebastian Sivertsen er ny topscorer i verdens største skolefodboldturnering. (Foto: Jørgen Jakobi)
Sebastian Sivertsen er ny topscorer i verdens største skolefodboldturnering. (Foto: Jørgen Jakobi)

Alt var imod de friske drenge fra Johannesskolen og Ahi International School, da de i formiddags varmede op på banerne ved Jens Jessens Vej. Regnen høvlede ned, og der var ingen dommer ved kampstart.

Men dommeren dukkede op. Regnen stilnede af, og så tog drengene fat. 

Se også: Bulder og brag i Ryparken

Fantastisk fanskare
Og det gjorde udeholdets tapre fanskare også. De heppede og jublede med stor begejstring på deres helte, som dog kom i gevaldig modvind fra starten. Allerede efter lidt mere end et minut, slog den sorte bomber fra Johannesskolen, Sebastian Sivertsen, til for første gang. Og han var i målhumør den gode Sebastian.

Af de syv mål Johannesskolen scorede i første halvleg, var Sebastian mester for fire af dem. Altså både et hattrick, samt en tangering af topscorerlisten i den nye sæson.

Pigerne fra Ahi International School ydede deres drenge klasseopbakning på lægterne. (Foto: Jørgen Jakobi)
Pigerne fra Ahi International School ydede deres drenge klasseopbakning på lægterne. (Foto: Jørgen Jakobi)
 

Ny topscorer
Johannesskolen fortsatte  hvor de slap efter pausen. Deres forsøg fik mere karakter af smarte detaljer og forsøg på nogle fodboldfinesser. Samtidig mosede Ahi-drengene ufortrødent videre, og heppekoret havde ikke givet op. Bare Ahi-drengene fik bolden over midten, var der jubel på lægterne.

Udeholdet fra Vanløse fik lidt mere spil i anden halvleg, men klasseforskellen var der stadig. Med målet til 9-0 slog Sebastian lige fast: - Jeg er den nye topscorer.
Hvis han havde været lidt mere skarp og lidt mere løbevillig, kunne hans målscore være blevet større. Kampen endte med en storsejr på 12-0 til Johanneskolen, som har et hold, der sagtens kan nå et par runder mere. Holdets sweeper, Bertram Peitersen, viste eksempelvis også masser af prøver på sit talent.

På Ahi International Schools hold var det styrmanden i forsvaret, Mohammed Isse, der viste sig frem som sit holds anfører. Aldrig gav han op, og altid var han spilbar. Han var bare som resten af holdet helt overmatchet.

Hør den nye topscorer fortælle:

 

Se også: Pigerne mod drengene

Men Sebastian kan også brænde. Se selv denne direktør:

 

1 af 2 Pigerne fra Ahi International School bakkede deres drenge fornemt op. (Foto: Jørgen Jakobi)
2 af 2 Sebastian Sivertsen er ny topscorer i verdens største skolefodboldturnering. (Foto: Jørgen Jakobi)