Tæt affære

Kæmpede igennem: Pigerne gav hinanden en god kamp med masser af fight

Pigerne dækkede hinanden knivskarpt op. (Foto: Steen Madsen)
Pigerne dækkede hinanden knivskarpt op. (Foto: Steen Madsen)

Det var en lidt turbulent oplevelse for pigerne fra Skolen på La Cours vej, da de skulle møde Katrinedals Skole på Frederiksberg. La Cours lærer, en udskiftningsspiller og vigtigst kamptøjet befandt sig dybt nede under Københavns gader i Metroen.

Piger var i telefonisk kontakt med læreren, og da der var melding om hans snarlige ankomst, enedes dommer og Katrinedals Skole om at udsætte kampen til han og tøjet var nået frem. En dejlig sportslig og fair beslutning.

Se kampfakta her.

Se også: Mål på stribe

Optimismen blomstrede
Men endelig kom vi i gang med dagens kamp. Inden der blev fløjtet op, talte vi med La Cours Monika Christensen.

— Jeg tror, det bliver en svær kamp. Sidste år mødte vi Johannesskolen og fik en ordentlig endefuld. Men jeg håber, det går bedre i dag, lød det fra Monika. Hun har været med i turneringen i tre år, og dette år er hendes sidste optræden. Monika havde ellers lagt sin fodbold karriere lidt på hylden. Efter at have spillet i FB og Brøndby IF blev skaderne for mange, så lige nu stod den på pause.

Støvlen røg af i kampens hede. (Foto: Steen Madsen)
Støvlen røg af i kampens hede. (Foto: Steen Madsen)
 

Det skulle vise sig, at Monika fik ret. Det gik virkelig bedre, og holdene gav hinanden en rigtig god fight med spænding til sidste fløjt.

Katrinedals-holdet kom foran 1–0, men La Cours pigerne kæmpede det bedste, de havde lært og kom flot tilbage med en udligning til 1–1.

Snæver sejr
Det var Anne Kjær og Merve Ozal, der for La Cours konstant var farlige og havde mange chancer, mens det fra Katrinedals-holdet var Ida Zeuthen og Natascha Søndergaard, der stod for den offensive del.

Natascha Søndergaard havde mange farlige løb. (Foto: Steen Madsen)
Natascha Søndergaard havde mange farlige løb. (Foto: Steen Madsen)
 

Kort før tid scorede Katrinedals Skole til 2–1, og selvom der var flere chancer til La Cours vandt Katrinedals Skole den meget lige kamp.

Efter kampen fik vi igen fat i Monika fra La Cours-holdet.

— Vi startede lidt dårligt specielt med vores offside, men jeg synes, vi kom godt med. Vi spillede klart bedre end sidste år, og det blev jo en rigtig god kamp, som vi med lidt held kunne have vundet, lød det fra Monika.