To mål, to assists: Katrine satte turbo på

Intens dyst: Hyltebjerg var skarpe i anden halvleg og vandt flot

Kampen mellem pigerne fra Brønshøj Skole og Hyltebjerg Skole startede forholdsvis forsigtigt ud. Spillerne var klar på kamp, men også nervøse, nu det var årets første kamp i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Se kampfakta her

Spillede lige op
Spillet balancerede i første halvelg frem og tilbage, og der var masser af intensitet af spore på banen, da begge mandskaber jagtede sejren. Men første halvleg sluttede, uden de to målmænd havde haft det store at se til.

TV: Et Hammer på straffespark

Det skulle så ændre sig i anden halvleg, hvor der blev skruet en anelse ned for intensiteten, hvilket gav især de tekniske spillere mere plads på banen.

Der kom målet
Det udnyttede især Katrine Spodsberg fra Hyltebjerg Skole, der flere gange drev gæk med det ellers så solide Brønshøj-forsvar. Katrine lavede selv to mål og satte sine holdkammerater op til to andre.

Magiske Mikkels trylleshow

De fire mål kunne Brønshøj Skole ikke matche, og Hyltebjerg vandt således 4-0 og er videre.

Flere af Brønshøj-spillerne leverede gode præstationer - deriblandt Asma, der flere gange var ved at slippe igennem Hyltebjerg-forsvaret. Men forsvaret ledet af Freja Pedersen og målmand Ida kunne tage hjem tilfredse med at holde buret rent og få en sejr på 4-0.

TV: Gyser på 16 straffespark