Tonsvis af chancer

Masser af målforsøg: Der blev sparket mod kassen i torsdagens opgør

Vesterbro-drengene havde masser af chancer, men måtte også kæmpe imod offensiven fra Ålholm. (Foto: Søren Vesterbæk)
Vesterbro-drengene havde masser af chancer, men måtte også kæmpe imod offensiven fra Ålholm. (Foto: Søren Vesterbæk)

I starten følte drengeholdene fra Vesterbro Ny Skole og Ålholm Skole hinanden forsigtigt på tænderne. Spillet bølgede lidt frem og tilbage på midtbanen, men langsomt fik Ålholm overtaget. Vesterbro kæmpede i forsvaret, og Ålholm manglede den sidste skarphed i afslutningerne. Efter 17 minutter bar presset endelig frugt. Endnu et skudforsøg blev opfanget af Vesterbros forsvar, men Imberja Salihi var hurtig over returbolden, og fik lavet kampens første mål for Ålholm-holdet.

Se kampfakta her.

TV: Albert Messi

Skift efter pausen
Hos Vesterbro var det især Lucas Yaw og Marco Juul, der så stærke ud. Lucas startede kampen i  midter-forsvaret, men rykkedes op på midtbanen i løbet af første halvleg. Marco så farlig ud, men kæmpede alene med hele Ålholm-forsvaret.

Efter pausen satsede Vesterbro. Marco fik en fri rolle på venstre kant, og spillede reelt en falsk angriber. Denne offensive justering gav bonus allerede efter blot 15 sekunder. En lynhurtig omstilling endte med, at Lucas kunne udligne. Ålholm øgede presset og trykkede Vesterbro helt i bund. Men allerede i det fem minut gik det igen for stærkt for Ålholms forsvar. Et lille frispark stoppede endnu en Vesterbro-kontra, men Ålholm blundede, da Lucas hurtigt startede spillet igen. Han sendte bolden til en helt fri Marco, der stensikkert udplacerede Ålholms ellers dygtige målmand. 2-1.

TV: Danmarks bedste skole er videre

Dominans med ikke nok bid
Spilmønstret fortsatte. Ålholm dominerede spillet, men manglede stadigt bid i afslutningerne. Med ti minutter tilbage kunne Vesterbro igen score på en hurtig omstilling. Det fik dog ikke Ålholm til at give op, og endeligt, efter et utal af chancer, lykkedes det at få reduceret til 3-2 med få minutter tilbage af kampen. Vesterbro gik dog ikke i panik, og red den sidste storm af til slutresultat 3-2.