Annonce:
Annonce:

TV: Adel styrede slaget på midtbanen

Banens bedste spiller: Husums kaptajn Adel Guendouri viste et højt niveau i kredsfinalen

Husums Adel Goendouri (i stribet trøje) lagde den ene fremragende pasning efter den anden i kredsfinalen. (Foto: Henrik Schou)
Husums Adel Goendouri (i stribet trøje) lagde den ene fremragende pasning efter den anden i kredsfinalen. (Foto: Henrik Schou)
Annonce:

Drengene fra Husum Skole klarede sig i kvartfinalen efter en 4-1-sejr over hjemmeholdet fra Højdevangens Skole.

TV: 'Lyntoget' stoppede to gange

Gæsterne gjorde dog ikke tingene lettere for sig selv ved at få to gule kort, så de i et par minutter spillede med ni mand.

Skulle ride stormen af
Husum-mandskabet talte i pausen om, at de skulle bide tænderne sammen i de første fem minutter af anden halvleg, mens de var en mand i undertal.

Galleri: Højdevangens Skole - Husum Skole

At de så skulle få hen og få et gult kort mere, så de var to mand i undertal, var ikke helt planen.

- Der var lidt panik på, da vi fik vores andet gule kort, men vi red stormen af. Taktikken var at spille bolden rundt og bruge vores egne hurtige kanter og så udnytte at Højdevangen i dag var lidt langsomme i centerforsvaret. Det lykkedes til fulde i anden halvleg.

TV: 'Vi arbejder for hinanden'

Annonce:

Adel er en spiller, som ofte spiller lige til grænsen. Selvom han ikke er en af de største spillere, så holder han sig ikke tilbage, men bruger den fysik, han har. Adel spillede i dag en rigtigt flot kamp både defensivt og som igangsætter i det fremadrettede spil. Han kom da også selv på scoringstavlen med sit frisparksmål til 1-0.

Se frisparksperlen her:

TV: To skarpe rubiner på kanterne

Roste holdet
Adel fremhævede, ligesom Christian Guldager, kendskabet til hinanden:

- Flere af os har spillet sammen i mange år i Husum, inden vi senere skiftede til større klubber. Jeg synes at vi har et rigtigt godt hold med mange gode spillere. Blandt andet Christian Guldager på midtbanen. Men ikke mindst vores topscorer og dobbelt målscorer Ahmad Al Hardan og Daniel 'Guti' i angrebet.

TV: Som trold af en Eske

Adel kommer ikke sovende til sin fodboldkunnen. Hans medspillere fremhæver hans træningsindsats og selvtræning som faktorer i hans succes.

Se og hør interviewet med Adel Guendouri:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: