TV: Afgjort fra pletten

Ingen mål: Der blev ikke scoret et eneste mål i ordinær tid

Der blev sparket gode hjørnespark i kampen. Foto: Erik Larsen
Der blev sparket gode hjørnespark i kampen. Foto: Erik Larsen

Fredag tog Peder Lykke Skolen imod Skt. Annæ Skole i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Se kampfakta her.

Se også: Første halvleg var nok

Chancefattigt
Der blev virkelig kæmpet over hele linjen, men angående målchancer var det en fattig første halvleg. Det var kun et par chancer ved hjørnespark, men det var også to gode målmænd.

Første halvleg endte 0-0, selvom Paulo Medina fra udeholdet havde et forsøg fra distancen. Bolden havde retningen, men ramte undersiden af overliggeren og sprang i spil igen.

I pausen prøvede trænerne Michael og Søren fra Peder Lykke Skolen virkelig at sætte deres drenge op til anden halvleg:

- I spiller en virkelig god første halvleg i modvind. Men nu er det jeres tur. Spil det enkle spil og vær mere direkte. Prøv også gerne nogle langskud.

Der var ikke mange chancer, men der blev spillet god fodbold. Foto: Erik Larsen
Der var ikke mange chancer, men der blev spillet god fodbold. Foto: Erik Larsen

Se også: Præsten videre efter walkover

Straffesparkskonkurrence
Så nu var tilskuerne spændte på anden halvleg, hvor der blev vist fine detaljer. Det udmøntede sig dog ikke i en forandring af tallene på måltavlen.

Det skal dog nævnes, at Skt. Annæ Skolen havde flere gennemspillede angreb i anden halvleg, hvor de også fik sat deres fløje i scene. Men begge holds forsøg løb ud i sandet, så kampen skulle afgøres i straffesparkskonkurrence.

Fem fra hvert hold skulle nu sparke, og én fra hvert hold fik ikke scoret på sit spark. Så fortsatte de med en 6. skytte fra hvert hold. Spilleren fra Skt Annæ Skole scorede, mens det næste skud fra hjemmeholdet blev klaret.

Der blev ikke scoret i den ordinære kamp, men der kom ni mål i straffesparkskonkurrencen. Fidusbamserne gik til hjemmeholdets målmand, Anas, mens det var Paulo Medina, der fik udeholdets fidusbamse.

Skt. Annæ Skole er dermed videre til næste runde af Ekstra Bladet Skolefodbold.

Hør Elias fra udeholdet inden kampen: