TV: Anfører: Vi kæmpede som et hold

Hård skæbne: Ingen fortjente at tabe i den fremragende kredsfinale

Amalie Weischendorff styrede midtbanen for gæsterne. Foto: Henrik Schou
Amalie Weischendorff styrede midtbanen for gæsterne. Foto: Henrik Schou

Kredsfinalen for pigerne i Storkøbenhavn var det spændende opgør mellem de to stærke hold fra Københavns Skole & Idrætsakademi og Nørre Fælled Skole. Det blev et tæt og spændende opgør, der endte med en snæver 5-4 sejr i sidste minut til hjemmeholdet.

Se også: KSI videre til kvartfinalen efter drama

Manglede vigtige spillere
Det var en flok meget ærgerlige piger, der kom ud fra banen. Enkelte af dem gik endda direkte ud af stadion uden at få deres flotte sølvmedalje.

Men heldigvis fangede vi det tabende holds anfører Amalie Weischendorff og fik hendes syn på kampen og Nørre Fælleds indsats i Ekstra Bladet Skolefodbold.

- Vi bliver lidt ramt af, at vi mangler to af vores virkelig stærke spillere i dag, sagde hun.

- Hvis vi havde haft Daniella (Diaz red.) til at styre forsvaret og Nadja (Jungslund red.) til at tage sine ryk på højre fløj, tror jeg ikke, vi havde tabt.

- Vi var meget spændte på at møde Københavns Skole & Idrætsakademi. I de andre kampe er vi ikke rigtig blevet presset, så det var i denne kamp, vi skulle se, hvor gode vi egentlig er. Jeg er meget stolt af os. Vi kæmpede som et samlet hold.

Amalie er en meget stærk spiller. Foto: Henrik Schou
Amalie er en meget stærk spiller. Foto: Henrik Schou

Se også: Galleri: Københavns Skole & Idrætsakademi - Nørre Fælled Skole

Tager altid ansvar
Nørre Fælled Skole har været helt suveræne i deres kampe i år, hvilket resultaterne 44-0 (rekord i Ekstra Bladet Skolefodbold red.), 17-1, 23-0 og 6-0 også taler deres tydelige sprog om, og Amalie har haft en stor andel i dette.

Hun har lavet to af deres mål, men det er især hendes sikre spil som midtbanestyrmand, der har været afgørende for holdet. Med sin evne til at slå præcise pasninger har hun haft næstsidste fod på mange af 94 mål, de har scoret.

- Jeg synes, min rolle har været at tage ansvar på holdet, både spillemæssigt, men også som i dag, hvor nogle af mine holdkammerater hang lidt med hovedet ved nogle af scoringerne, sagde Amalie, der også fortalte, at den største oplevelse ved at have været med i turneringen er det gode sammenhold, der har været på tværs af de forskellige klasser, pigerne går i til dagligt. 

Selvom det altså var en lidt hård skæbne, der ramte Nørre Fælled Skole i kredsfinalen, så bliver forårets kvartfinaler altså uden deltagelse af Amalie. Men mon ikke der er en god chance for at hende og Nørre Fælled når langt i turneringen til næste år.

Hør fra Amalie her:

KAMPFAKTA:

Resultat:

Københavns Skole & Idrætsakademi og Nørre Fælled Skole, 5-4

Målscorere:

1-0: Mille Bech
1-1: Silje Stockmar
1-2: Josephine Lech
2-2: Anna Walter
2-3: Josephine Lech
3-3: Rebecca Ewertsen
4-3: Chanice Clausen
4-4: Rebekka Winther
5-4: Rebecca Ewertsen

1 af 2 Amalie i hård nærkamp. Foto: Henrik Schou
2 af 2 Amalie Weischendorff styrede midtbanen for gæsterne. Foto: Henrik Schou
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Anders Borup Sørensen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen