TV: Anføreren gik forrest

Første mål: Patrick Hinrich troede i dag så meget på sejr, at han selv satte gang i målfesten

Fire glade Frederiksberg-målscorere. (Foto: Josefine Lund Emerek)
Fire glade Frederiksberg-målscorere. (Foto: Josefine Lund Emerek)

Anden runde af Ekstra Bladets Skolefodboldturnering er i fuld sving og vi har i dag været vidne til flot fodbold i opgøret mellem Frederiksberg Privatskole og Engstrandskolen på en flot grønsvær i Rødovre.

Se kampfakta her

Ekstra Bladet Skolefodbold havde inden kampen fat i Frederiksberg Privatskoles anfører, hør hans forventninger til kampen her:

Så var begge mandskaber klar til kamp. (Foto: Josefine Lund Emerek)
Så var begge mandskaber klar til kamp. (Foto: Josefine Lund Emerek)

Se også: Mål på stribe

Se også: Endelig videre

Dommer og spillere var på plads på grønsværen i Rødovre og kampen blev fløjtet i gang. Begge hold kom godt fra start med gode aktioner fra kanterne. Gæsterne fra Engstrandskolen var tæt på et tidligt mål, da de havde en kæmpe chance efter få minutters spil, men desværre for dem gik bolden forbi mål.

10 minutter inde i kampen spillede hjemmeholdet, Frederiksberg Privatskole, sig til gode afslutninger og det lykkedes hjemmeholdets anfører, Patrick Hinrichs, at bringe sit hold i front med 1-0.

Han fortalte inden kampen, at han troede på sejr og skal en sejr hjem, så skal der mål til. Og det kan man sige, at der kom. Med føringen på 1-0 til hjemmeholdet begyndte gæsterne at røre på sig. Efter 18 minutters spil fik de tilkæmpet sig et meget farligt frispark lige ude foran pletten, som også førte til et udligningsmål, da Mikkel Sigsgaard placerede bolden flot oppe i trekanten. Begge hold forsvarede sig godt i de sidste 10 minutter og det blev heller ikke til flere mål i første halvleg.

Der blev spillet i et højt tempo. (Foto: Josefine Lund Emerek)
Der blev spillet i et højt tempo. (Foto: Josefine Lund Emerek)

Se også: Selvtilliden var tydelig

Tre kasser på stribe 
Anden halvleg bød på lidt mere spænding og lidt mere af det vi godt kan lide i fodbold, nemlig mål.

Det lignede en lige kamp med chancer til begge hold, men hjemmeholdet udnyttede dem og bragte sig på 2-1 blot fem minutter inde i anden halvleg ved målet af Magnus Larsen.

Efterfølgende blev det til endnu et mål til hjemmeholdet. Denne gang var det Marc Olsen, der sparkede bolden i nettet. Og så stod den pludselig 3-1.

Drengene fra Frederiksberg Privatskole tog mere og mere overtaget og spillede bolden flot rundt for hinanden. Engstrandskolen viste stor fightervilje og kæmpede til det sidste, men med et mål til hjemmeholdet tre minutter inden slutfløjt, afgjorde Oliver Asmussen fra Frederiksberg Privatskole definitivt kampen og sikrede holdet en sejr på 4-1. 

Frederiksberg-drengene skal i næste runde møde Rygaards Skole.