TV: Baltorp buldrede

Sikker sejr: Der blev kæmpet flot, men vinderen stod klar fra start

Drengene fra Skovvang kæmpede godt, men de var oppe imod overmagten. (Foto: Kristian Koefoed)
Drengene fra Skovvang kæmpede godt, men de var oppe imod overmagten. (Foto: Kristian Koefoed)

I anden runde af Ekstra Bladet Skolefodbold var det i denne drenge-kamp Skovvangskolen fra Glostrup, der tog imod gæsterne fra Baltorpskolen i Ballerup.

I kampens start var det en meget lige kamp. Selv om Baltorpskolen allerede scorede til 0-1 efter 8 minutter, var Skovvangskolen godt med i kampen. Begge hold havde deres chancer til at score.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Teknikerne til tops

Der var stor opbakning på lægterne. (Foto: Kristian Koefoed)
Der var stor opbakning på lægterne. (Foto: Kristian Koefoed)
 

Så kom der mål
Men vi skulle helt frem til 27. minut, før andet mål faldt og det var også til Baltorpskolen. Andreas Vilberg scorede et rigtigt flot mål, hvor han udplacerede målmand Nicolai Sørensen, der ellers havde flere gode redninger efter 0-1 målet.

Lige før pausen fik Baltorpskolen en 10 minutters udvisning for at skyde bolden væk.

Se også: TV: Endnu en 'Lord B' på spil

I anden halvleg viste Baltorpskolen rigtig godt sammenspil og fik scoret til både 3 og 4-0. Skovvangskolen havde flere gode aktioner i kampen og det var Anton Heiden, som viste den bedste i kampen. På et flot sololøb, hvor han afdriblede flere spillere, endte han med at skyde bolden op i målhjørnet uden chance for Baltorpskolens gode målmand Mathias Fæstelager.

Flot spil
Inden kampen blev fløjtet af, blev den 1-5 og 1-6. Kampen endte med en 6-1 sejr til udeholdet. Det sidste mål blev scoret af Hani, som også blev holdets spiller. Han var rigtig god til at spille bolden og også score mål. Baltorpskolen fik vist, at de er et rigtigt godt hold, der spiller godt sammen og blandt andet derfor vandt de over et godt kæmpende hold fra Skovvangskolen.

Det bliver spændende at følge Baltopsskolens videre i turneringen, da de er et rigtigt godt hold, der har chance for at nå langt.