TV: Blev ikke 6-0 denne gang

Sjov historik: Begge hold havde holdt nullet og scoret samme antal mål inden opgøret

Johannesskolen havde mange fremragende angreb. Dette resulterede også i en sejr over Søndermarkskolen. Foto: Søren Nordtorp
Johannesskolen havde mange fremragende angreb. Dette resulterede også i en sejr over Søndermarkskolen. Foto: Søren Nordtorp

Pigerne fra Søndermarkskolen skulle være værter, da de skulle møde pigerne fra Johannesskolen i denne tredje runde af Ekstra Bladet Skolefodbold.

Hjemmeholdet havde mødt Ny Hollænderskolen i deres første kamp, hvor de vandt med 6-0. Det samme gjorde de i deres anden kamp, da de mødte Skolen på Nyelandsvej.

Udeholdet gjorde faktisk helt det samme. De vandt 6-0 i deres første kamp mod Skolen ved Søerne, men det gjorde de også i den anden kamp mod Tre Falke Skolen. Begge hold havde dermed ikke lukket nogle mål ind, så de kom begge til denne kamp med en fornuftig målscore.

Opgøret bød på en meget spændende og lokal affære mellem københavnerne og Frederiksberg. Der var fantastisk opbakning fra det fremmødte publikum på sidelinjen.

Se kampfakta her.

Se også: Tog fart til sidst

Pressede fra kampens start
Gæsterne satte sig på begivenhederne fra kampens begyndelse.

Allerede efter fire minutters spil var de for første gang tæt på, da Alberte tog et flot løb ned af kanten, hvor hun satte 2-3 modspillere, inden hun sendte bolden tæt forbi den ene stolpe.

Der skulle gå knap ti minutter, før værterne for første gang viste tænder. Her var det Jainaba, der med et fantastisk løb i dybden vristede sig fri fra forsvaret. Hun lagde en god bold ind midt i feltet til en stor chance.

Desværre for hjemmeholdet blev der vinket offside i denne situation. Men det var dog som om, at de kom lidt mere ind i kampen i denne periode, hvor de prøvede at udnytte modstandernes høje pres med nogle afleveringer i dybden til deres hurtige angribere.

Der blev hilst på hinanden inden kampstart i det gode vejr. Foto: Søren Nordtorp
Der blev hilst på hinanden inden kampstart i det gode vejr. Foto: Søren Nordtorp

Se også: TV: Erobrede banen

Satte sig på kampen
Men bedst som hjemmeholdet var ved at få fat i kampen, bragte udeholdet sig foran på et fremragende mål af Laura.

Hun afsluttede et flot opspil med en fantastisk afslutning fra distancen, hvilket efterlod værternes målmand fuldstændig chanceløs.

Dette mål blev startskuddet til en formidabel afslutning på første halvleg af gæsterne, hvor deres fremmødte publikum virkelig fik noget at glæde sig over.

For blot ti minutter efter føringsmålet scorede kampens spiller fra anden runde Mille-Marie et regulært klassemål, da hun fik bolden et godt stykke udenfor feltet og hamrede den i netmaskerne til 2-0. Igen var det uden chance for værternes målmand.

Mille-Marie var dog ikke færdig med at underholde publikum endnu, da hun kort før dommerens pausefløjt også gjorde det til 3-0 på endnu en perle af et mål.

Der var god opbakning fra de fremmødte tilskuere. Foto: Søren Nordtorp
Der var god opbakning fra de fremmødte tilskuere. Foto: Søren Nordtorp

Se også: Levede op til forventningerne

Kom bedre med
Efter pausen kom hjemmeholdet bedre med i kampen. Efter ti minutter var det Ida Seeberg, der testede udeholdets målmand med et flot langskud.

Kort tid efter var de så igen tæt på, da Mathilde Petersen igen testede målmanden med en god afslutning.

Men selvom værterne kom mere med i kampen, var det alligevel gæsterne, der scorede kampens næste mål. Denne gang var det igen Laura, der lavede hendes andet mål i kampen efter et fantastisk angreb.

Dermed blev lokalopgøret afgjort med stor jubel hos udeholdets fremmødte tilskuere. Hjemmeholdet fik dog scoret i kampens sidste minutter, men det ændrede ikke på, at gæsterne fortjent spillede sig videre til fjerde runde med en 4-1-sejr.

Hør den gode stemning hos tilskuerne her:

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen