TV: Brændte 20 chancer - vandt 7-1

Ikke gæstfri: Gladsaxe Skole sendte Buddinge hjem med tæsk

Gladsaxe fører bolden fremad. Foto: Lars Preben Jensen
Gladsaxe fører bolden fremad. Foto: Lars Preben Jensen

Værterne fra Gladsaxe Skole tog imod pigerne fra Budding Skole, og det var med masser af tilskuere. Skolen havde givet eleverne fra de andre klasser muligheden for at se kampen. Og cirka 300 tilskuer var kommet ud i solen for at heppe på Gladsaxe Skoles pigehold.

Se kampfakta her

Drengene røg ud
Blandt tilskuerne var en spiller fra skolens drengehold. Som røg ud i turneringen tidligere.

- Øv. Vi tabte vores første kamp, så vi fik kun en omgang Carlsberg Sport i år, lød det.

Værterne var ikke særlige gæstfrige. Gladsaxe-pigerne holdt nemlig fra start af udeholdet fra målchancer og startede som lyn og torden. De lagde et højt pres på Buddinge-forsvaret.

Eminente Elmira: Tekniker fra sjette tryllede

Dermed kom Buddinges bagerste kæde med Kaisa Sonnichsen, Sophie Andersen og Emilie Lykke på en hård prøve. Gladsaxe-pigerne var jeæe tiden over bolden og stressede modstanderne godt.

Et hurtigt mål
Allerede efter tre minutter kom belønningen af det høje pres. En bold blev sendt indover fra Anastasia i højreside og fik lov til at passere hele vejen gennem feltet, og ved fjerneste stolpe dukkede Lais op og scorede til 1-0.

TV: Beskeden anfører gik forrest

Kun tre minutter senere var det Britney, der tæt under mål kom først på et indlæg - igen fra Anastasia - og scorede til 2-0.

Målet til 3-0 kom efter 20 minutters spil, og det var en rigtig perle. Et hjørnespark blev sendt kort indover, og på en firsttimer flugtede Anastasia bolden i mål uden chance for Mathilde Onsberg i målet.

Flot redning af Mathilde:


Tilskuerne syntes også, at Anastasia havde gjort det godt. Og da hun lod sig udskifte med fem minutter igen var det til stående klapsalver fra de mange tilskuere.

TV: Kom ind med x-factor

Clara kom til chancer
Buddinge havde ikke mange chancer. De chancer, de fik, skabte Clara Marie Brændemose på flotte løb. Hun var til tider en enmandshær.

På et tidspunkt erobrede Clara bolden i eget felt, og med en dribletur over en hel bane kom hun til en afslutning. Clara havde også et frispark på mål, som målmand Frida reddede.

Clara kom på scoringslisten kort pausen. Denne gang var det en solotur fra midten linjen, og uden problemer kunne hun score til pausestillingen 3-1.

Marie: Generer mig ikke at spille med drengene

Interview med Sophie i pausen:


Obs på Clara
Gladsaxes træner Zani havde da også spottet, hvor farlig Clara var, og i pausen var hun et af samtaleemnerne.

- Husk det nu, husk det nu. Nummer seks, nummer seks (Clara). Har I hende, har I hele holdet.

Sophie blev fra starten af anden halvleg sendt op i angrebet som en støtte til Clara. Men det havde ikke sin virkning. Nu blev der i Sophie fravær i forsvaret endnu mere plads til angriberne fra Gladsaxe.

Julie med skud på stolpen:


Den dynamiske duo

Nu foregik næsten alt spillet foran Buddinges mål. I anden halvleg blev der scoret fire mål yderligere. Men der kunne sagtens være scoret mange, mange flere. Angriberne Cecilie, Arita, Britney, Kiri og Anastasia vadede i chancer. Og som en tilskuer råbte:

- Nej! Er det ikke den 20. chance, de brænder?

Hør interview med Cecilie:

Angriberne manglede kvalitet og power i deres afslutninger. Det kan forbedres til næste kamp, selvom de spillede flot og vandt sikkert 7-1.

- Det var lidt irriterende (med de brændte chancer). Jeg brændte vel en fire-fem stykker, men med de mange chancer, vi havde, regnede jeg med, at der nok skule komme flere. Og det var glædeligt endelig at kunne score til 6-1.

TV: Hvor var udklædningen?

Ikke fodbold til daglig
Cecilie spiller ikke fodbold til daglig.

- Det er mit sidste år i Ekstra Bladet Skolefodbold. Jeg har været med i tre år og scoret i alle årene, lød det glad fra Cecilie, som ser frem til næste kamp.

- Jeg tror, vi vinder næste kamp, da jeg synes, vi har et godt hold.

Modstanderen til næste kamp skal findes i kampen mellem Grønnemose Skole og Vadgård Skole.

Banens bedste: Fire mål er godkendt

Jubel hos Gladsaxe: