TV: Buldrede videre

Kendte besøgstiden: Værterne afgjorde kampen inden pausefløjt

Intens duel i feltet. Foto: Adam Kristoffersen
Intens duel i feltet. Foto: Adam Kristoffersen

Med to sejre på henholdsvis 17-1 og 1-0 over Rudolf Steiner Skolen og Bakkegårdsskolen var onsdagens hjemmehold, Tjørnegårdsskolen, klar til at tage i mod gæsterne fra Gladsaxe Skole, der kom til Gentofte med en målscore på 9-3 efter to solide sejre over Buddinge Skole og Bernadotteskolen. Se kampfakta her.

Der var altså to hold med selvtillid, der stod ansigt til ansigt på det solbeskinnede Gentofte Idrætspark.

De første 15 minutter af opgøret var meget lige - dog med et lille overtag til hjemmeholdet. Det var gæsterne fra Gladsaxe, der var afventende - og levede på kontraangreb.

Efter 16 minutter kom kampens første højdepunkt, da Tjørnegårdsskolen fik tilkendt et straffespark. Dagens store profil, Santiago Tejada, stod over for en af dagens bedste fra gæsterne, målmand Abdullah Javed. Santiago Tejada var dog sikker fra pletten, og han bragte altså sit hold foran med 1-0.

Santiago Tejada gør det til 1-0:

Rudolf fik en rød tud

Fortsatte dominansen
Efter scoringen satte hjemmeholdet sig massivt på kampen - og Gentofte-skolen havde flere gode muligheder for at øge føringen. Kun uskarphed og godt keeper-spil gjorde, at stillingen forblev 1-0 i den fase af kampen. Efter 28 minutters spil slap Tjørnegårdsskolens Christoffer Bay-Callesen fri i højre side, hvor han tog et par træk ind i banen og bankede 2-0-målet ind.

Blot to minutter senere var det Santiago Tejada, der slap fri i venstre side - han gjorde med sit andet mål det til 3-0 lige inden pausen.

Sikre handsker. Foto: Adam Kristoffersen
Sikre handsker. Foto: Adam Kristoffersen

Kendte ikke reglerne

”Vi kan vende det her”
Selvom gæsterne var bagud, var der optimisme at spore i udeholdets lejr.

- Vi er kun nede 0-3, vi kan sagtens komme tilbage i det her, sagde Gladsaxe-træneren og fortsatte.

- Vi ændrer på midtbanen, så vi får mere overtaget der, sluttede han af.

I hjemmeholdets lejr var fokus på, at der ikke måtte gå ”hæl og tå” i den.

- Nu har vi modvind, så lad os give den fuld gas, sagde deres træner i pausen.

Der gik ikke mere end blot et minut af anden halvleg, før det var udeholdet, der fik et straffespark. Det omsatte fidusbamsemodtager Abukar Rage sikkert - og bragte dermed spænding tilbage i opgøret.

Se scoringen her:

Ned ad bakke

Spænding i 30 sekunder
Der gik dog ikke mere en 30 sekunder, før Tjørnegårdsskolens bedste spiller Santiago Tejada reelt lukkede kampen på med sit tredje mål i kampen, da han gjorde det til 4-1 efter 31 minutter. Resten af kampen kørte hjemmeholdet sejren sikkert hjem. Gæsterne fik dog lov at pynte på resultatet, så kampen endte med en fortjent hjemmesejr på 4-2.

Store roser skal lyde til hjemmeholdets trekløver i front, Santiago Tejada, Gabriel Steentoft og Frederik Sinding - sidstnævnte fik fidusbamsen. De tre herrer kan gøre livet surt for mange hold. Det bliver spændende at se, hvor langt Tjørnegårdsskolen kan drive det i årets turnering. En ting er sikkert - profilerne har de på plads. 

KAMPFAKTA:

Resultat:
Tjørnegårdsskolen - Gladsaxe Skole, 4-2

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Frederik Sinding, Tjørnegårdsskolen
Abukar Rage, Gladsaxe Skole

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Abdullah Javed, Gladsaxe Skole