Annonce:
Annonce:

TV: Danmarks bedste skole er videre

Stadig med: De har endnu muligheden for også at komme til tops på fodboldbanen

Danmarks bedste skole, Hay-Skolen (sort), har stadig muligheden for at gå hele vejen på fodboldbanen. (Foto: Lars Preben Jensen)
Danmarks bedste skole, Hay-Skolen (sort), har stadig muligheden for at gå hele vejen på fodboldbanen. (Foto: Lars Preben Jensen)
Annonce:

Salix Skole tog imod Hay-Skolen. To tyrkiske privatskoler, som har meget tætte bånd. Spillerne fra de to skoler kendte hinanden på kryds og tværs.

Hay-Skolen er for nyligt blevet kåret til Danmarks bedste skole af tænketanken Cepos. I dag skulle de forsøge at bevise, at de også er de bedste på fodboldbanen.

Hæsblæsende start
Det var da også dem, der lagde bedst ud. De bragte sig også foran efter et kvarters spil ved Fettah Kamberi. De havde chancer til flere mål, men i stedet ville Salix-drengene lege med.

De fik et frispark, og det blev sparket direkte på mål. Bolden gik i kassen, og så var der udlignet til 1-1. Baran i Hay-målet burde nok have snuppet den. Men netop Baran skulle vise sig at få en afgørende rolle senere i kampen.

Søerne sejlede sejren hjem

Annonce:

Baran gjorde det godt igen
I anden halvleg bragte Hay-Skolen sig igen foran. Denne gang var det Ømer Øztemur, der nettede. Herefter fik Salix Skole lidt dommerhjælp, da de blev tildelt et tvivlsomt straffespark. Men her gjorde Baran det godt igen og snuppede forsøget. I stedet skete der noget i den anden ende, hvor Ømer scorede igen og bragte sit hold foran 3-1.

De mange tilskuere fra Salix, heppede på deres helte og forsøgte at få dem frem på banen. Og det virkede. Efter et hjørnespark, havnede bolden hos Muhammed Kaya, som reducerede til 3-2 og bragte spænding ind i kampen igen.

Se interview med Hay-Skolen:

Satsede voldsomt
Nu pressede Salix-drengene på for udligningen, men som man så mange gange ser det, så åbner det eget forsvar. Derfor kunne Ømer score hattrick og samtidig cementere sejren for Danmarks bedste skole. Salix fik dog pyntet på resultatet, da Diyar Pekerman scorede til slutstillingen 4-3.

Salix Skoles træner udtalte efter kampen, at de havde håbet på en sejr, fordi de vidste, at Hay-Skolen manglede nogle spillere fra 9. klasse, som var på lejrskole i Dublin.

Annonce:

Nu må vi se om de kan komme på holdet i Hay-Skolens næste kamp. For som man siger i det britiske: Never change a winning team. Hay-Skolen, Danmarks bedste skole, har stadig muligheden for også at vise sig frem som Danmarks bedste skole i skolefodbold.

Målene sejlede ind

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: