Annonce:
Annonce:

TV: De bagerste gik forrest

Fight imod teknik: Begge hold brugte deres force til det yderste

Skolen ved Søerne viste flot teknik i kampen. (Foto: Ekstra Bladet)
Skolen ved Søerne viste flot teknik i kampen. (Foto: Ekstra Bladet)
Annonce:

I en kamp, hvor et smukt spillende hold fra Skolen ved Søerne stod overfor en fantastisk fightende flok drenge fra hjemmeholdet Vibenshus Skole, var det i høj grad de to anførere og midtstoppere, der gik forrest.

Se kampfakta her.

Flot fight
Ruben Andrésen fra Vibenshus Skole arbejdede kampen igennem benhårdt og havde mange drabelige dueller med modstandernes goal-getter Jonathan Vang.

Ruben og Ruben regerede

Han kom med selvtillid i bagagen efter tre mål i første kamp. I dette opgør måtte han nøjes med et enkelt, men dog flot mål. I en kamp, hvor styrkeforskellen fra start var tydelig, kunne det tabende hold takke deres anfører samt en fælles fight for, at nederlaget ikke blev større.

Annonce:

Anføreren dirigerede velovervejet og præcist med sine medspillere og havde fantastisk mange vellykkede indgreb både i luften og nede på græsset. Desuden var han god til at vurdere, hvornår enten det korte pasningsspil kunne lade sig gøre, eller hvornår en tur ud af kommunen var på sin plads.

Også stærk i den anden ende
I den anden ende huserede Skolen ved Søernes anfører Andreas Jensen i midterforsvaret.

Søerne sejlede sejren hjem

Men også på midtbanen og sågar i angrebet var han tilstede. Således blev der begået straffe mod anføreren, og som en anden Daniel Agger tog Andreas sig selvsikkert af sparket og scorede til 3-0.

Udover de to anførere, så var Lucas Højbjerg fra Skolen ved Søerne en helt fantastisk oplevelse. Fra den centrale midtbane strøg han om sig med gode afleveringer på kanten og i dybden og med et overblik, der strakte sig 360 grader, udviste han en god fornemmelse for sine medspillere. Han har en super spilintelligens, der var med til at sikre, at Skolen fra Søerne kunne holde bolden i egne kæder kampen igennem.

Annonce:

Selvom at kampen blev domineret af Skolen fra Søerne, så kæmpede drengene fra Vibenshus Skole bravt. Med god støtte fra de mange fremmødte tilskuere, så fornemmede man en stor tro på udligning, da Adil reducerede til 1-3 ti minutter for slutfløjtet.

Men det blev ved 3-1 og Skolen fra Søerne er klar til næste runde.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: