TV: Debut-nederlag

Kæmpede bravt: Var for første gang med i turneringen, men endestationen blev første runde

Øster Farimagsgades piger debuterede i turneringen, men tabte. (Foto: Lars Preben Jensen)
Øster Farimagsgades piger debuterede i turneringen, men tabte. (Foto: Lars Preben Jensen)

I år havde Øster Farimagsgade Skole fejret 130 års fødselsdag. Og for første gang havde skolen et pigehold med i Ekstra Bladet Skolefodbold. Det var derfor en stolt lærer Malika, vi mødte:

— Pigerne er med i dag, for første gang i skolens historie. Vi skal først og fremmest have det hyggeligt og sjovt.

Og det var en stolt lærer Malika er udtalte.

Intens affære

Der var masser af dueller i kampen. (Foto: Lars Preben Jensen)
Der var masser af dueller i kampen. (Foto: Lars Preben Jensen)
 

Brændt straffe
Det var pigerne fra Rådmandsgades Skole, der lagde bedst ud i kampen. Spillet foregik primært på midten af banen og der var ikke mange chancer.

Efter 10 minutter faldt den første store chance dog. Den tilfaldt Cornelia fra Øster Farigmagsgade, men hun måtte se sit skud gå på stolpen. Men små fem minutter senere, kom kampens første mål. Det tilfaldt hjemmeholdet, da Eda scorede.

Kort efter blev Cornelia nedlagt i feltet og dommeren dømte straffespark. Hun tog det selv, men brændte. Inden pausen bragte Magda hjemmeholdet foran med 2-0.

Stor FCK-fan
Cornelia brændte et par chancer, men spillede også en flot kamp. Hendes navn kan lede tankerne hen på FCK-angriberen Andreas Cornelius fra FCK, som Cornelia er meget stor fan af.

— Jeg har faktisk spillet i samme klub som Andreas (Cornelius, red.). Det var i Hekla på Islands Brygge.

I anden halvleg var der ikke de helt store chancer. Det skyldtes blandt andet en godt spillende Molly Klich, som valgte at gå ned i forsvaret for gæsterne. Hun kunne dog ikke forhindre Sara M. i at score til 3-0 og dermed cementere sejren.

Energien vandt

De var bare bedre
Det var en ærgerlig, men fattet, Cornelia, som vi fangede efter kampen.

— Vi tabte i dag, men det er okay. De andre var en smule bedre. De gik mere til den end vi gjorde. Men hvis jeg havde scoret på strafefsparket, havde det måske været en anden kamp.

Generelt var pigerne fra Øster Farimagsgade enige:

— Vi har haft en sjov dag. Vi håber, at skolen tilmelder et pigehold igen næste år, så andre også kan få en på opleveren, lød det.