Annonce:
Annonce:

TV: Dominans i sikker sejr

Overlegne: Gæsterne viste enorm styrke i kampen

Amanda Sandholdt med en god frisparksmulighed. Foto: Adam Kristoffersen
Amanda Sandholdt med en god frisparksmulighed. Foto: Adam Kristoffersen
Annonce:

Det stod hurtigt klart, at der var klasseforskel i dagens kamp i Valby Idrætspark. Her var det Ålholm Skole, der tog imod Byens Skole.

Efter blot syv minutter faldt kampens første scoring, da Mathilda Buller flot blev spillet fri. Hun svigtede ikke og bragte gæsterne foran med 1-0. Der gik ikke mere end fem minutter yderligere, før en af gæsternes bedste spillere på dagen Liva Obling fra højre side af feltet fik banket bloden i mål igen. Dermed fik udeholdet en perfekt start på opgøret.

Se kampfakta her.

TV: Smal sejr i tæt fight

Kampen afgjort
Kampens reelle afgørelse faldt mod slutningen af første halvleg, da Byens Skole bragte sig foran med 4-1. En ganske fortjent pauseføring til gæsterne, der var altdominerende i de første 30 minutter.

I pausen fik begge mandskaber stor ros.

- I spiller skidegodt, lød det fra begge trænere.

Annonce:

I hjemmeholdets lejr var der ellers fokus på, at bolden skulle spilles lidt mere bagud, og så skulle de fyre nogle flere skud afsted mod gæsternes mål.

- I har så meget plads, hvis I spiller klogt, sagde gæsternes træner i pausen. Udover det, så mente deres træner, at de kunne vinde hele turneringen med det spil, de leverede i første halvleg.

God chance til Byens Skole. Foto: Adam Kristoffersen
God chance til Byens Skole. Foto: Adam Kristoffersen

Mor på sidelinjen i sejr

Cruise kontrol
Efter pausen kørte Byens Skole bolden sikkert rundt i egne kæder, men fik da også scoret to mål yderligere. Blandt andet et flot mål af Luna Christensen.

Samlet set en fuldt fortjent sejr til Byens Skole. Deres bedste spillere på dagen var Liva Obling, Luna Christensen og ikke mindst Mathilda Buller, der desværre måtte udgå med en skade i pausen. Hos Ålholm Skole viste Amanda Sandholdt og Melisa Kaya stor styrke.

Det bliver spændende at se, om Byens Skoles træner får ret i, at de kan vinde turneringen.

Se et flot frisparksmål fra kampen her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: