TV: Dramatik fra pletten i paradiset

I himlen eller helved: Straffekonkurrence måtte der til

Det var målmændenes kamp. Foto: Flemming Bærnthsen
Det var målmændenes kamp. Foto: Flemming Bærnthsen

Paradisbakkeskolen tog på hjemmebane også imod Åvangskolens drenge, der ikke ville stå i skyggen af pigerne efter de havde set deres mange dueller.

Kampen var længe om at komme i gang, og derfor måtte tilskuerne vente på den første målchance, da begge holde var meget taktisk anlagt, og hvor midtbanen var fysisk udfoldelse med lange løbedueller på kanterne og en god defensiv.

Vi skulle 19 minutter ind i kampen, før der rigtigt var en farlig chance. Det var en lang bold, som blev sparket fremad, og som en forsvarer ville sparke bolden tilbage til sin målmand Nicolai Kristensen fra hjemmeholdet, men det virkede som den sad lidt fast i græsset, hvorefter en meget løbvillig Marius Letholm overspurtede forsvarsspilleren og en fremstormende målmand. De gik begge ind i denne hårde tackling, hvorefter Marius kunne score i det tomme mål.

Se kampfakta her.

Se også: Første sejr nogensinde

Skader og justeringer
Desværre for hjemmeholdets målmand gik det hårdt udover hans fod. Derfor måtte værterne foretage den første en udskiftning og lave justeringer på holdet. Den normale angriber Kian Laursen tog kassen. Paradisbakkeskolen måtte stå imod et hårdt pres fra Åvangsskolen, indtil de fik styr på holdet.

Paradisbakkeskolen fik tilkæmpet sig et hjørnespark et minut før pausefløjtet, og Nikolaj Madsen slog en lang bold ind i feltet, uden rigtig nogen vidste, hvorfor den lå i kassen, men hjemmeholdet kunne så juble og række deres hænderne i vejret.

Efterfølgende måtte gæsterne foretage en udskiftning, da deres målmand Mikkel Pedersen vred om på foden. Derfor måtte Åavangsskolen også lave en justering i pausen.

Thorbjørn Mikkelsen måtte vikariere for Mikkel Pedersen, som startede med to flotte redninger, så blev kampen mere fysisk og ikke meget tilskuer venlig.

Tilskuerne måtte vente til ca. fem minutter før tid, før gæsterne fik genskabt deres pres, da de havde spillet ti minutter i undertal. Et farligt spark blev sendt langt op imod krydset på hjemmeholdets mål, men den vikarierende målmand Kian tog sig flot af forsøget.

Begge holds normale målmænd måtte udgå i løbet af kampen. Foto: Flemming Bærnthsen
Begge holds normale målmænd måtte udgå i løbet af kampen. Foto: Flemming Bærnthsen

Se også: TV: Juulen var knivskarp

Måtte afgøres fra pletten
Det hårde spil fortsatte de sidste minutter, og et par store chancer blev det også til. I de sidste minutter stod der Åvnagsskolen på det meste, og de prøvede at lægge ekstra pres på hjemmeholdet. Til sidst kom Phug Mang fri til at afgøre kampen for gæsterne, men igen var Kian i vejen i hjemmeholdets mål.

Derfor sluttede kampen 1-1, og det hele skulle dermed afgøres i en straffesparkskonkurrence. Igen rokerede begge mandskaber på målmandsposten, og hos Paradisbakkeskolen tog midtbanespillen Nikolaj Madsen handskerne på.

Åvangsskolen satte deres lynhurtige angriber Marius Letholm ind i kassen, og han skulle også sparke imod Nikolaj Madsen. 

Det hele endte med, at gæsterne fra Åvangsskolen trak det længste strå i en dramatisk straffesparkskonkurrence, hvor ingen af de to mandskaber havde deres sædvanlige målmand i buret.

Se den dramatiske straffesparkskonkurrence her: