TV: 'Dronningen' lever

Rekord på spil: Måldronningen kæmpede, men der var hård modstand

Sådan ser man ud efter man har scoret sit mål nr. 68 i Ekstra Bladet Skolefodbold. (Foto: Henrik Schou)
Sådan ser man ud efter man har scoret sit mål nr. 68 i Ekstra Bladet Skolefodbold. (Foto: Henrik Schou)

Var det i dag, at dronning Agnes skulle slå alle tiders målrekord i Ekstra Bladet Skole? Ikke hvis man spurgte pigerne fra Hyltebjergskolen. De var slet ikke indstillet på at være statister i et målcirkus. Faktisk startede de bedst og kom til flere  fornuftige tilbud.  Deres store svaghed var dog, at de skød for langt udefra og for upræcist. På den måde kunne de ikke overliste Christina Nielsen i Johannes-målet. Især Amani Fersi var en kilde til uro i Johannes-forsvaret. Johannesskolen havde dog også en god tier. Hun spiller i midter-forsvaret og hendes navn er Victoria Jensen. Hun kom i vejen for rigtige mange forsøg fra Hyltebjergskolen.

Dommeren var i tvivl, om der var mål. Det var vi ikke. (Foto: Henrik Schou)
Dommeren var i tvivl, om der var mål. Det var vi ikke. (Foto: Henrik Schou)
 

Se også: 'Dronningen' er klar til at snuppe vild rekord

Klasse fornægter sig aldrig
Efter seks minutter tog Agnes sagen i egne fødder. Hun satte to spillere af og bragte hjemmeholdet foran 1-0. Det undrede os en smule, at udeholdet ikke havde mere fokus på netop Agnes Høybye. Hun har trods alt indtil i dag scoret 65 mål. Inden for de første 14 minutter havde Agnes H faktisk fire gode forsøg, hvoraf det ene gav mål. Så blev der sat lidt tættere opdækning på måldronningen og i resten af halvlegen havde Hyltebjerg-pigerne bolden mest. Johannesskolen førte dog 1-0 ved pausen. Efter pausen fik hjemmeholdet fordel af vinden, og kampen bølgede frem og tilbage. Johannesskolen spillede i dag meget mere sammen end sidste år, og Agnes viste også prøver på sine evner til at sætte sine medspillere i spil.

Hyltebjerg Skoles Amani Fersi viste stort overblik på toppen. (Foto: Henrik Schou)
Hyltebjerg Skoles Amani Fersi viste stort overblik på toppen. (Foto: Henrik Schou)
 

Se også: Suveræne Sebastian

Også andre spillere på banen
Medvinden gjorde, at hjemmeholdet blev mere boldbesiddende og de var den tand bedre end Hyltebjergskolen. Derfor scorede de yderligere to mål, og hev en sikker 3-0 sejr hjem. Begge mål blev, naturligvis fristes vi til at skrive, signeret Agnes Høybye, som med et hattrick bragte sin totale målscore op på 68. Hun er dermed stadig fire kasser efter Fiona Hjartved, men Fiona bliver nu pustet endnu mere i nakken.

Kampen viste dog også, at Johannesskolen har andre spillere på banen, der er klar til at tage ansvar. En af dem er forsvarsspilleren Victoria Juul Jensen. Hun er forsvarets solide midtpunkt, og hvis en spiller slap fri af opdækningen, var Victoria klar til at løbe dem op. Hun fik da også fidusbamsen og lovede at placere den ved siden af den, som hun havde i forvejen.

Efter kampen talte vi med en meget glad Victoria. Hun spiller fodbold i B-93 og er med for tredje år hos Johannesskolen.

— Vi er nok ikke så gode som sidste år, hvor vi nåede til kvartfinalen, men vi vil da prøve at komme så langt som muligt. Vi er fire, der var med sidste år, og så har vi jo Agnes, sagde Victoria med et smil.

— Hun kan i hvert fald lave mål. Det kan jeg tilsyneladende ikke. Jeg har endnu ikke prøvet at score i denne her turnering, men jeg har jo stadig mindst en chance endnu, sluttede den glade vinder.

1 af 3 Agnes kunne juble flere gange i løbet af kampen, men mangler stadig et par mål for at slå rekorden. (Foto: Henrik Schou)
2 af 3 Agnes var en trussel for Hyltebjerg-forsvaret. (Foto: Henrik Schou)
3 af 3 Sådan ser man ud efter man har scoret sit mål nr. 68 i Ekstra Bladet Skolefodbold. (Foto: Henrik Schou)