TV: Enlig scoring på straffe

Chancefattigt opgør: Ingen af de to hold kom frem til de store muligheder

Det blev til meget få store chancer i den tætte kamp. Foto: Flemming Bærnthsen
Det blev til meget få store chancer i den tætte kamp. Foto: Flemming Bærnthsen

Det var dømt lokalopgør mellem de to Rønne-skoler på Bornholm, hvor hjemmeholdet rent faktisk var på udenbane, da det var på Søndermarksskolens hjemmebane. Rønne Privatskole vil dog være hjemmehold i denne artikel.    

Søndermarksskolen var klar med det offensive spil, som skulle være deres stærkeste våben til fredagens opgør. Rønne Privatskole ville hellere spille mere henholdende og med lange bolde op til deres angribere, da de følte som underdogs inden opgøret.

Se kampfakta her.

TV: Gæster tilbage med máner

Chancefattigt
Kampen blev fløjtet i gang, og drengene på begge hold var klar til at vise deres trænere, at de ville følge deres oplæg til punkt og prikke. Begge hold stod som et skakspil og ventede på en fejl fra deres modstander.

Derfor måtte kampen vente med den første store chance.

I det 15. minut tilkæmpede Rønne Privatskole sig et hjørnespark efter et flot sparket indlæg, som Daniel Andersen fik ramt.

Spillet bølgede frem og tilbage uden de helt store chancer til holdene. Så tilskuerne prøvede at heppe deres drenge frem til den chance, som ville give kampens første mål.

I det 28. minut kom der et nyt hjørnespark. Denne gang til Søndermarksskolen. Det var Nickie Holm, der kom højest og ramte bolden flot. Rønne Privatskoles målmand Marcus Jensen leverede en klasse redning, og derfor stod kampen 0-0 ved pausen.

Chris Larsen udplacerede Jonathan Lund på det afgørende straffe. Foto: Flemming Bærnthsen
Chris Larsen udplacerede Jonathan Lund på det afgørende straffe. Foto: Flemming Bærnthsen

TV: Offensiv bankede defensiv

Afgjort på straffe
Nu prøvede begge trænere at løsne lidt for håndbremsen, så de kunne vinde kampen i ordinær spilletid. Et par friske spillere kom på banen.

Efter 40 minutter fik Rønne Privatskole lagt et pres på Søndermarksskolen efter mange små kombinationer. Desværre for Rønne Privatskole fik gæsternes forsvar afværget deres pres.

Kampen skulle frem til det 47. minut, før værternes målmand Marcus Jensen igen måtte vise sig som en sikker ankermand. Søndermarksskolens troldmand Nickie Holm fik et frispark fra små 20 meter fra mål. Han ramte bolden rent, så den svævede imod den fjerneste stolpe. Marcus måtte ud i fuld længe. Kampen ventede stadig på en vinder.

Nu genfandt begge hold den defensive måde at håndtere kampen på.

Rønne Privatskole slog en bold ind i feltet et minut før, dommeren ville have fløjet kampen af. Her faldt deres angriber, og dommeren pegede på pletten. Nu mærkede man spændingen på begge hold. Chris Larsen tog ansvar og gik til pletten for at sparke.

Det virkede som en film, der kørte i slowmotion, da forsvarspilleren løb til bolden og udplacerede målmanden. Det afgjorde kampen til Rønne Privatskoles fordel, der dermed vandt 1-0.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Rønne Privatskole - Søndermarksskolen, 1-0

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Victor Vibe, Rønne Privatskole
Emil Pedersen, Søndermarksskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Gustav Thorsø, Rønne Privatskole

Hør målmand Marcus Jensen fra Rønne Privatskole fortælle om kampen her: