TV: Et fornemt comeback

Fighter: Chanice Clausen vendte tilbage efter fire ugers skadepause i semifinalen

Chanice løb mange meter i semifinalen. Foto: Henrik Schou
Chanice løb mange meter i semifinalen. Foto: Henrik Schou

På vej ud af banen med et saligt smil på læben fangede vi to markante figurer fra KSI's suveræne midtbane, som sammen med deres holdkammerater knuste et tamt hold fra den ellers suveræne Frederiksborg Byskole med hele 6-0 i semifinalen.

Den offensive Filipa Heintzelmann fra 6. klasse var lidt forbløffet over, at det hele gik så let.

- Jeg var sikker på sejren allerede efter 2-0. De havde jo ingen, der kunne følge Walter (Anna Walter red.), når hun satte turbo, lød fra en lille spinkel pige, som med et kæmpe løbearbejde fik erobret en masse bold og fik fordelt dem strålende.

Hun er en spiller, vi kommer til at høre om i de kommende sæsoner af Ekstra Bladet Skolefodbold. Foreløbig skal hun en tur til Odense i næste uge sammen med 15 andre glade holdkammerater.

Filipa (th.) imponerende med en flot kontrol over bolden. Foto: Henrik Schou
Filipa (th.) imponerende med en flot kontrol over bolden. Foto: Henrik Schou

Se også: TV: Vilde Walter viste vejen

Glad for at være tilbage
En af holdkammeraterne er Chanice Clausen, der i semifinalen fik comeback efter en skade, og hun var trukket lidt mere tilbage for at styrke defensiven.

- Vi plejer at spille med en diamant på midtbanen, men i dag foretrak vi at spille noget, hvor vi nærmest ligger i en trekant. Min opgave var at lukke af så meget som muligt og samtidig få bolden op til vores lynhurtige spidsangriber Anna, som var lidt alene i dag, fordi hendes makker Mille Bech havde fået spilleforbud af Brøndby.

- Det er min første kamp i næsten fire uger. Sidst vores skolehold spillede, sad jeg udenfor med krykker og kiggede på. Det var ikke spor rart.

- Det var meget sjovere i dag.

- Og jeg skal da lige love for, at Anna var i spillehumør, lød det respektfuldt fra en i øvrigt meget velspillende Chanice.

- Anna var jo slet ikke til at fange. Det var lige meget, hvad de andre gjorde, så løb hun bare udenom dem.

- Selvfølgelig vidste vi godt, at Frederiksborg Byskole manglede en hel del spillere, og det gjorde nok vores opgave noget nemmere.

Chanice leverede et flot comeback i semifinalen. Foto: Henrik Schou
Chanice leverede et flot comeback i semifinalen. Foto: Henrik Schou

Se også: Galleri: Frederiksborg Byskole - KSI

Hyldet af modstanderens anfører
Her brød en meget vred og skuffet Mathilde Winther anfører for Frederiksborg Byskole lige ind med en kommentar.

- Jeg er simpelthen så skuffet over de mange tynde afbud, vi har i dag. Jeg selv har kæmpet i fire måneder med en skade og spiller hele kampen. 

- Og du, Chanice, har ikke spillet i næsten fire uger, og så går du bare ind og spiller en super kamp.

- Det er så fortjent, at I vinder, og jeg håber så meget på jer i finalen, sluttede Mathilde, der i den grad havde været på overarbejde i hele kampen.

Holdets stærke midtbane, som Chanice i semifinalen var en velfungerende del af, var så stærk, at holdets centrale stopper Astrid Trolle gang på gang sneg sig med frem i forsøg at score mål, og det lykkedes også for at hende at score kampens andet mål efter flot hjørnespark fra Anna Walter.

- Nu kan vi bare glæde os til på torsdag. Det bliver helt vildt at skulle spille på Odense Stadion i de flotte rammer og bare det at komme en tur til Odense. Det bliver bare så sindssygt fedt, sluttede en yderst glad og tilfreds vinder.

Hør fra en meget begejstret Chanice her:

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere