TV: Fairplay i fokus

Stor-sejr i hus: Drengene fra Øster Farimagsgade kom stærkt tilbage efter sidste uges oplevelse 

Der var god stemning i opgøret. (Foto: Kristian Koefoed)
Der var god stemning i opgøret. (Foto: Kristian Koefoed)

Drengene fra Øster Farimagsgade var i sidste runde ude for en ubehagelig oplevelse med det efterspil, der foregik i Mimersparken på Nørrebro, hvor to af skolens elever blev overfaldet.

I dag stod drengene over for Al-Hikma Skolen og man kunne fra start af se, at begge skoler havde fodbold og fairplay i fokus.

Der var god opbakning på lægterne. (Foto: Kristian Koefoed)
Der var god opbakning på lægterne. (Foto: Kristian Koefoed)
 

Efter 12 minutter havde Jeppe Erenbjerg scoret to gange og færdiggjorde sit hattrick efter 20 minutter på en flot assist fra Nikolas Lindegaard. De to hold gik til pausen efter William Fribert havde øget til 4-0 efter en flot solotur.

Se kampfakta her.

Overfaldet med strømpistol

Godt humør
I pausen var der højt humør på.

Hos Al Hikma aftalte man, at de som minimum skulle ud og vinde anden halvleg. De satsede med flere mand fremme, men det stod dog hurtigt klart, at sejren desværre var langt at blive virkelighed. Øster Farimagsgade var tændte, og de scorede mål efter behag.

William fik også sit hattrick og nåede op på fem mål i alt. Derudover fik Philip Lindholm og Nikolas Lindegaard ligeledes puttet to hver i kassen.

Al Hikma blev ved med at kæmpe og lagde sig ikke ned og var det ikke for den fremragende målmand Ahmed, så kunne sejren sagtens være blevet dobbelt i størrelse.

Vink med vognstang

Masser af positiv
Det blev til en 13-0 sejr til Østerbroskolen og en kamp, der levede op til alt det positive, som Ekstra Bladet Skolefodbold står for. Masser af positiv opbakning, flotte mål og godt humør og god opførsel hos begge hold.

Vi fangede Øster Farimagsgades Jeppe Erenbjerg efter kampen.

— Jeg kender et par spillere fra den skole, vi skal møde i næste runde. De er rigtig gode, så jeg tror, vi får en god kamp, lød beskeden.