TV: Fik hul på bylden

Forløsning: Netmaskerne blafrede til sidst

Det blev et stort stormløb ned mod gæsternes mål, men hjemmeholdet brugte mange chancer til at score. Foto: Flemming Bærenthsen
Det blev et stort stormløb ned mod gæsternes mål, men hjemmeholdet brugte mange chancer til at score. Foto: Flemming Bærenthsen

Åvangskolen tog imod gæsterne fra Sortedamskolen. Sortedamskolens drenge måtte tidligt op for at rejse til Østersøens perler.

Sejr Lorenzen fra Sortedamsskolen udtalte før kampen, at det havde været en hyggelig tur over til Bornholm, og at drengene fra København kunne mærke, at vækkeuret ringede tidligt.

Se kampfakta her.

Nulløsning og straffe

Værterne klar fra start
Åvangskolen var klar fra dommerens første fløjt, og allerede efter tre minutters spil viste de bornholmske drenge, at de ville tage kampen op mod Sortedamskolen. Marius sled sig fri af gæsternes forsvar og ramte stolpen, og bolden røg ud i spil igen. Dette satte virkelig gang i en flot og velspillet kamp. Den blev spillet i et meget højt tempo og med stor fysik fra begge hold.

Åvangskolen fik i kampens 5. minut et frispark på kanten af feltet, som en yderst godt spillede Phun Mang tog sig af. Phuns spark ramte overliggeren.

Nu var Sortedamskolen advaret, og Bornholm er ikke kun en ferieø. Nu opdagede de virkelig, at de bornholmske drenge ville have sejren, og dette mærkede gæsterne allerede igen efter et kvarter spil, da Åvangskolens Thorbjørn viste kunnen på flot backspil og flot spillede bolden ind til Marius Letholm, der drejede rundt på en femøre, og bolden røg igen på overliggeren. Igen var heldet med Sortedamskolen, og derfor skruede de op for tempoet, og herefter begyndte de også at tilspille sig nogle chancer.

Gæsternes Sejr Lorenzen udtalte:

- Jeg er overrasket over det bornholmske hold. De er også gode.

Der blev kæmpet til det sidste i opgøret, hvor hjemmeholdet hele tiden var en tand foran gæsterne. Foto: Flemming Bærenthsen
Der blev kæmpet til det sidste i opgøret, hvor hjemmeholdet hele tiden var en tand foran gæsterne. Foto: Flemming Bærenthsen

TV: Magiske Mille

Bolden ville ikke ind
Kampen blev mere og mere fysisk, og alle nærkampene ville begge hold vinde. Igen var Thorbjørn på spil i venstre side. Denne gang kom Valdemar fri og skød imod Sortedamskolens mål, og miraklet var igen med gæsterne, fordi en flyvende Patrick Johnannsen reddede bolden på målstregen med ryggen, og igen løb bolden ud i spil.

Sortedamskolen skubbede spillet mere frem på banen. Nu fangede Phun Mang bolden og spillede Valdemar Finsen fri, der bragede bolden på overliggeren for tredje gang i kampen.

I det 26. minut var der igen fare på færde, da Phun spillede bolden dybt imellem gæsternes to store forsvarsspillere, som havde en travl dag på kontoret i dag. Denne gang var stolpen i vejen, da Marius Letholm ramte stoplen for anden gang. Sortedamskolen ville nok have brug for en pause, så de kunne justere lidt i kæderne. Åvangskolen oplevede virkelig et forhekset mål, og derfor gik de til pause med stillingen 0-0.

Hjemmeholdet skabte et hav af chancer og spillede flot fodbold, men alligevel måtte de kæmpe for sejren. Foto: Flemming Bærenthsen
Hjemmeholdet skabte et hav af chancer og spillede flot fodbold, men alligevel måtte de kæmpe for sejren. Foto: Flemming Bærenthsen

Pilen pilede sig videre

Forløsningen kom
Begge hold havde svært ved at finde plads på banen fra anden halvlegs start, og derfor blev kampen lidt stresset. Efter roen havde lagt sig, så sparkede Anton Ottesen en lang bold over forsvaret og den dumpede ned foran en lille og hurtig Lasse Svendsen, der med et lille vip henover gæsternes kunne score kampens første mål.

Hvilken en befrielse for et hårdt arbejdede hjemmehold. I det 48. minut fik Sortedamskolen et frispark, hvor deres anfører Villum tog ansvaret på sig, og han sparkede bolden ind fra 20 meters afstand uden en chance for Åvangskolens Mikkel Pedersen.

Nu vågnede de bornholmske tilskuere op og klappede på deres helte, så de ikke mistede troen. Spillet bølgede frem og tilbage, da begge hold gik efter sejren.

Kampen skulle helt frem til to minutter før tid, før Valdemar Finsen rev sig fri af sin markering og nikkede bolden over gæsternes målmand, og han skulle lige til at sparke bolden ind i det tomme mål, men den hårdt kæmpede anfører fra Sortedamskolen reddede på målstegen og sparkede sikkert ud til et hjørnespark.

Åvangskolen skruede op for tempoet. De ville ikke ud i en straffesparkskonkurrence og pressede hårdt på for at score. En bold kom fra venstre side, og så lukkede Lasse Svendsen kampen med målet til 2-1. Gæsterne var herefter trætte og måtte indkassere et mål mere, og derfor vandt Åvangskolen helt fortjent med 3-1. Kampens sidste mål blev scoret af Phun Mang.

Hør hvad Åvangskolens Valdemar Finsen sagde efter sejren: