Annonce:
Annonce:

TV: Flænsede forsvaret

Klasse: Der blev vist den ene tekniske detalje efter den anden

Bolden føres frem. Foto: Bo Nielsen
Bolden føres frem. Foto: Bo Nielsen
Annonce:

Det var to stærke hold i Hanssted Skole og Gasværksvejens Skole, der havde sat hinanden i stævne på denne dejlige solskinsdag. Begge hold ville gerne ud og spille noget god fodbold.

Se kampfakta her.

Ligemændene mødtes

Kampen om midten
De første fem minutter var der tale om stillingskrig på midtbanen, og de følte hinanden på tænderne.

Det blev hjemmeholdet, der først fik styr på spillet. Da der var spillet syv minutter, bragte de sig i front på et fantastisk mål af Oscar Halkjær. 1-0 til hjemmeholdet.

- Jeg tog et par driblinger og tænkte, hvorfor ikke tage chancen. Så satte jeg den oppe i hjørnet, og det gik jo meget godt, forklarede Oscar.

Hør Oscar fortælle om målet her:

Annonce:

Et par minutter var det udeholdets tur til at nærme sig hjemmeholdets mål. Oscar Zimmermann brød igennem forsvaret, men han blev bremset i sidste øjeblik.

På det efterfølgende hjørne kom bolden godt indover, og efter noget klumpspil kunne Anton Nielsen skubbe bolden i mål til udligning 1-1.

Spiller: Sjovere end matematik

Imponerende angrebsspil
Hjemmeholdet havde nu held til at flænse gæsternes forsvar et par gange med nogle dybe afleveringer.

Hugo afleverede flot til Rune, der afdriblede Mathias Munch, men afslutningen gik forbi. Scenariet gentog sig kort tid efter, hvor Mathias kom hurtigt ud af sit mål. Selvom bolden blev headet over ham, gav det altså heller ikke mål denne gang.

Mathias havde nok at se til i denne periode, men han mistede ikke overblikket. Heller ikke da han løb ud af sit mål og afdriblede Lasse fra hjemmeholdet.

Annonce:

Hjemmeholdet sad nu på kampen og sværmede omkring udeholdets straffesparksfelt. Da vi nåede frem til 20. minut, gik det galt. Hjemmeholdet kombinerede sig flot igennem udeholdets forsvar. Lasse spillede Albert, der blev fældet i feltet – straffe.

Rune Sørensen sparkede og scorede sikkert til 2-1.

Kampen var i den grad en kamp om midtbanen. Foto: Bo Nielsen
Kampen var i den grad en kamp om midtbanen. Foto: Bo Nielsen

Målrig affære

Spillet blomstrede
Nu var Hjemmeholdet fyldte med selvtillid. Målet, der kom til 3-1, var en perle, man ellers kun ser på Camp Nou. De kombinerede sig igennem udeholdets forsvar med tre førstegangsafleveringer i træk, og Lasse Sørensen kunne så sætte sidste fod på bolden, inden den trillede i mål. Klassemål.

Hjemmeholdet fortsatte nu deres pres, og de fik fremtvunget endnu et hjørnespark. Bolden blev sparket godt ind i feltet og endte på hånden af en spiller fra udeholdet. Straffe igen.

Denne gang var det hjemmeholdets Albert Bych, der fik sit holds fidusbamse, der skulle sparke. Han fintede målmanden til højre og afsluttede via stolpen til venstre, og så stod det 4-1.

Annonce:

- Der var allerede lavet et straffe på mig, så denne gang var det min tur til at sparke, og den gik jo sikkert i kassen sagde Albert.

Intens dyst om bolden. Foto: Bo Nielsen
Intens dyst om bolden. Foto: Bo Nielsen

TV: Scorede efter 22 sekunder

Troede fortsat på det
Det lignede allerede en afgørelsen på kampen, men udeholdets August mente ikke, at slaget var tabt, da vi fangede ham i pausen.

- Vi skal bare kæmpe lidt mere i anden halvleg og tage nogle flere skud, så skal vi nok komme tilbage, sagde han.

Det var dog hjemmeholdet, der kom bedst ud fra pausen og startede også, hvor de slap i første halvleg, nemlig med de flotte kombinationer. William og Felix broderede sig igennem, og Felix Monrad kunne sende bolden sikkert i nettet til 5-1. Perfekt start på anden halvleg for værterne.

Udeholdet gav dog ikke op. Frederik slog en god lang aflevering indover. Desværre for ham var der ingen, der var med på den, så den fik lov at sejle hele vejen på tværs. Minuttet efter var han på færde igen. Denne gang med et godt langskud, men igen uden scoring.

TV: Forsvarkæderne stod flot

Annonce:

Slappede af til slut
Det var som om, at hjemmeholdet begyndte at slappe lidt af. Det lukkede gæsterne lidt ind i kampen igen.

Udeholdets Birk Møller var kommet på banen. Selvom han var banens mindste, var han en trussel for hjemmeholdet. I 42. minut kom han også på tavlen. Han brød alene gennem forsvaret og scorede sikkert til 5-2. Senere i samme minut havde han endda muligheden for endnu en scoring, men hans afslutning ramte overliggeren.

Gæsterne var nu tændte, men fornuftigt spil fra hjemmeholdet gjorde, at det aldrig blev rigtig farligt. Der fulgte nu en lang periode uden nævneværdige chancer.

Til slut blev der et par mindre muligheder til udeholdets August og Anton, men ingen af dem fik bolden i kassen.

For hjemmeholdet var det især William, der gjorde sig bemærket med et raid helt fra eget felt og op i modsatte ende, men kræfterne slap op, inden det blev farligt. Det var dog tydeligt, at han havde været kampens bedste for sin skole, og han fik også fidusen.

Annonce:

Uret tikkede nu på sidste omgang. Udeholdets August Gade nåede lige inden sidste fløjt at komme på måltavlen som ottende spiller i denne kamp, da han scorede til kampens slutresultat 5-3.

Hanssted Skole er dermed videre til tredje runde for andet år i træk.

Vi fangede hjemmeholdet Albert Bych efter kampen:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: