Annonce:
Annonce:

TV: Forsvarkæderne stod flot

Beton: Der blev virkelig kæmpet om hver eneste bold

De to forsvarskæder stod nærmest ligeså stærkt som Vestre Fængsels mure. Foto: Bo Nielsen
De to forsvarskæder stod nærmest ligeså stærkt som Vestre Fængsels mure. Foto: Bo Nielsen
Annonce:

Spillerne fra Gasværksvejens Skole var meget nervøse før kampen imod Ingrid Jespersens Gymnasieskole på grund af de mange tilskuere, der havde meldt deres ankomst.

Til gengæld kunne de finde trøst i, at deres grundstamme bestod af fem spillere, der til dagligt spiller sammen i den lokale klub Vestia samt det faktum, at de vandt 11-0 i deres første kamp.

Ingrid Jespersens Skole kom med en smal 2-1 sejr fra første runde og ville ønske, at de havde haft lidt mere tid til at få sammenspillet til at fungere, som Maise sagde.

Se kampfakta her.

TV: Kollektivet sejrede

Forsvarsmure
Kampen blev præget af to forsvar, næsten lige så stærke og ubrydelige som murene i Vestre Fængsel, som kampen foregik lige op af.

Udeholdet lagde et højt pres straks fra start. De havde også tilløb til en mulighed i syvende minut, hvor Karla i hjemmeholdets mål måtte godt ud og blokere.

Annonce:

Midt inde i halvlegen fik hjemmeholdet flyttet spillet lidt længere frem. Esther manglede ikke meget for at have brudt igennem gæsternes stærke forsvar, godt styret af deres anfører Maise, der fik fidusbamsen.

Der fulgte nu en lang periode, hvor der var meget spil midt på banen. Selma fra hjemmeholdet viste prøver på sin driblekunst, men det blev ikke til nogen målchancer.

Meget tæt kamp

Sidste spark gav pote
Vi skulle helt hen til 28. minut, før vi fik kampens første afslutning inden for målrammen. Igen var det Selma, der driblede. For første gang lykkedes det at bryde gennem forsvarslinjen, men hendes vinkel blev lidt for spids, og Katinka reddede sikkert.

Bedst som alle troede, at vi skulle gå til pausen med uafgjort 0-0, fik gæsterne bragt sig i front. Maise spillede en lang bold op ad banen, som Olivia flot tog med og derefter flot sparkede i mål til 1-0 på et af første halvlegs sidste spark.

- Det var en lang bold nede fra vores forsvar, som gik hele vejen op, og så scorede jeg, fortalte Olivia.

Hør Olivia fortælle om målet her:

Pausesnak hos hjemmeholdet. Foto: Bo Nielsen
Pausesnak hos hjemmeholdet. Foto: Bo Nielsen

TV: Intens afslutning

Annonce:

Ubehagelig episode
Anden omgang startede ud, som første havde forløbet. Der var meget spil midt på banen og to meget stærke forsvar. Der var en lille overvægt i spillet til hjemmeholdet, men trods gode aktioner lykkedes det hverken for Esther eller Selma at lave det afgørende gennembrud.

Cirka midtvejs i halvlegen blev kampen ramt af dramatik. Udeholdets Barbara faldt uheldigt ned på ryggen efter en duel, og det blev vurderet, at det ikke var forsvarligt at flytte hende. Kampen måtte derfor afbrydes i ca. 20 minutter, før hendes tilstand blev så god, at hun kunne hjælpes fra banen. Heldigvis var hun efter kampen ved godt mod igen.

Hjemmeholdets Josefine var hurtig til at få fat i dommeren, da uheldet skete, og for den gerning fik hun fairplayhåndklædet.

Kort tid efter kampen var blevet genoptaget, kom hjemmeholdets hidtil største mulighed. Selma sparkede på stolpen fra kort afstand, og Nellie sparkede returen lige over mål. Det trak op til en scoring.

Hjemmeholdet lagde nu et tungere pres på deres modstander, og da der var spillet 46 minutter, kom udligningen til 1-1.

De fik presset spillet helt ind foran gæsternes mål, og Esther kunne skubbe bolden i mål fra tæt hold.

Annonce:

TV: Erobrede banen

Lækker detalje sikrede sejren
Men udeholdet havde ikke givet op. De fik vendt spillet og var tæt på to gange ved Olivia.

Det var også Olivia, der skulle blive helten for sit hold. Da der manglede otte minutter, modtog hun bolden på kanten af feltet, snurrede rundt om sig selv og satte bolden helt oppe i det fjerneste målhjørne. Kampens detalje og et klassemål til 2-1 føring.

De sidste minutter forgik i vild fight fra begge holds side, men de stærke forsvar sørgede endnu engang for, at der ikke blev scoret yderligere i kampen. Ingrid Jespersens Skole er dermed klar til trejde runde.

Spænding til det sidste. Foto: Bo Nielsen
Spænding til det sidste. Foto: Bo Nielsen
 

Ingrid Jespersens forsvarsgeneral Maise fik fidusbamsen for at dirigere sine tropper og selv gå forrest.

- Vi havde faktisk ikke troet, at vi ville gå videre, men vi er rigtig glade nu. Jeg synes, begge hold spillede en god kamp, sagde hun efter kampen.

Hør fra Maise her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: