TV: Fysik og dueller

Knald på: Der var flere hårde dueller end reelle målchancer

Det blev en kamp, hvor fysikken blev afgørende og hvor der var mange dueller. (Foto: Lasse Østergaard)
Det blev en kamp, hvor fysikken blev afgørende og hvor der var mange dueller. (Foto: Lasse Østergaard)

Fysikken havde en afgørende rolle i dagens kamp mellem Grøndalsvængets Skole og Hanssted Skole.

Se kampfakta her

Efter mange uger med regn, skyer og blæst tilsmilede vejrguderne skolefodboldturneringen med høj sol og ingen vind. Prikken over i’et var en dugget græsplæne og nykridtet bane. Trænerne fra begge hold var da også enige om, at det ville blive en god kamp:

— Når sommersolen kigger frem, så skal det nok blive en god formiddag, fortalte Jesper Westphal fra Grøndalsvængets Skole.

Se også: Slutspurt løb ud i sandet

Herretacklinger afløste herretacklinger
Med så gode betingelser kunne det kun blive en god kamp mellem Grøndalsvængets Skole og Hanssted Skole. Allerede fra første fløjt var det tydeligt, at fysikken ville komme til at få en afgørende rolle.

Den ene herretackling efter den anden blev efterfulgt af højintense hovedstød. Bolden bølgede fra den ene ende af banen til den anden, og det var svært at finde et hold, der var dominerende. 

En Grøndal-spiller spejder mod banens midte. (Foto: Lasse Østergaard)
En Grøndal-spiller spejder mod banens midte. (Foto: Lasse Østergaard)

Se også: Intens affære

Som lyn fra en klar himmel
Når bolden bølgede frem og tilbage, var det svært for holdende at skabe reelle målchancer. Det var mere de intense dueller, der overskyggede de få målchancer.

Men som et lyn fra en klar himmel blev Ali Tahir fra Grøndalsvængets Skole stukket i dybden. Den chance forspildte han ikke og efter at have snydt to mand, kunne han nemt sparke bolden ind til 1-0. 

Duelspillet var stadig intenst og begge hold satte sig virkelig i gennem.

Dog endte det med en 2-0-scoring med et kvarter igen, og Hanssted Skole begyndte at se det svære i et comeback fra deres side.

Efter kampen var der ingen sure miner, og begge hold viste, hvad fairplay går ud på. I næste runde af Ekstra Bladet Skolefodbold skal Grøndalsvængets Skole op mod Søndermarkskolen.

1 af 2 Små supportere. (Foto: Lasse Østergaard)
2 af 2 Det blev en kamp, hvor fysikken blev afgørende og hvor der var mange dueller. (Foto: Lasse Østergaard)