TV: Gæster tilbage med máner

Sejr: Udeholdet vandt en kneben 1-0-sejr

Frisparkssituation. Foto: Flemmning Bærenthsen
Frisparkssituation. Foto: Flemmning Bærenthsen

Onsdagens kamp stod mellem Hans Rømer Skolen og Rønne Privatskole på et blæsende Åkirkeby stadion. Gæsterne er efter lang tids fravær tilbage i Ekstra Bladet Skolefodbold og på den helt store scene. Se kampfakta her.

Klar til kamp. Foto: Flemmning Bærenthsen
Klar til kamp. Foto: Flemmning Bærenthsen
 

Hans Rømer Skolen startede med at indikere, at de var klar fra start, og derfor lagde de et hårdt pres på gæsterne fra start.

Efter 17 minutter kom en bold op ad venstre kant, og den blev slået ind i mod midten til Rønne Privatskolens angriber Rasmus Sonne, som vendte sig om og trykkede bolden hårdt af i mod Hans Rømer Skolens mål, hvor en velspillende målmand Magnus Hansen leverede en flot redning og forhindrede derfor gæsterne i at score.

Højdeforskel. Foto: Flemmning Bærenthsen
Højdeforskel. Foto: Flemmning Bærenthsen
 

Hjemmeholdet var hele tiden et lille stykke foran gæsterne i kampen. Foto: GDV Jyllandmidt Blev straffet af sin modstander

Lugtede sejren
Efter denne store chance begyndte Rønne Privatskole at tro på, de kunne hive sejren hjem - også selvom Hans Rømer Skolen havde kæmpet bravt og haft bolden mest. I det 20. minut fik Rønne Privatskole et frispark på midten, som deres Chris Larsen slog i mod den bageste stang, og et fremløb Joachim Pedersen, som desværre kom lidt for sent til en scoring.

Intens nærkamp i onsdagens kamp. Foto: Flemmning Bærenthsen
Intens nærkamp i onsdagens kamp. Foto: Flemmning Bærenthsen

Foto: Anders Hedegaard Storkøbenhavn Dyssede munkene i søvn

På pletten
I anden halvleg bølgede kampen stadigvæk frem og tilbage, og der blev ikke givet mange chancer væk. Rønne Privatskole sendte Mikkel Mejlvang ind på banen i det 43. minut. Spillet blev sat i gang i højre side, hvor August Munch sparkede bolden fladt ind imellem Hans Rømer Skolens forsvar. Her stod indskiftede Mikkel Mejlvang, som var helt fri, og som kunne udplacere Hans Rømer Skolens målmand Magnus Hansen. Selvsamme keeper leverede senere en fantastisk redning, men der blev ikke scoret i den anden ende. Derfor sluttede opgøret 0-1 til gæsterne.

Se interviewet med hjemmeholdets Magnus Hansen: