TV: Hattrick-helt sikrede kredsfinale

Effektivitet: Ardit Nesimi er brandvarm for tiden

Ardit Nesimi nettede tre gange i kampen i sjette runde. Her står Ardit midt i krammebunken efter målet til 1-0. Foto: Adam Kristoffersen
Ardit Nesimi nettede tre gange i kampen i sjette runde. Her står Ardit midt i krammebunken efter målet til 1-0. Foto: Adam Kristoffersen

Kampen i sjette runde imellem Rygaards Skole fra Hellerup og gæsterne fra Damhusengens Skole fra Vanløse startede i et højt opskruet tempo.

De første par minutter var det hjemmeholdet, der satte sig på spillet. Et par løse chancer blev dog sikkert klaret af målmand Asger Vølund.

Se kampfakta her.

Nær tenniscifre i tæt dyst

Første mål i kassen
Efter godt 10 minutter var det Ardit Nesimi, der bragte gæsterne foran med 1-0.

- Jeg kommer i en løbeduel med deres højre back, og så kommer jeg én mod én med keeperen - og så lægger jeg den ind, beskrev Ardit efter kampen sin første scoring.

Efter 1-0-målet forsøgte udeholdet at kontrollere kampen. Det skulle dog vise sig, at det fysisk stærke hjemmehold gerne ville byde ind på kredsfinalen. Et par gode tilbud til Philip Näf var dog det tætteste, hjemeholdet kom på udligningen i denne fase.

Snød favoritterne

Dobbelt op for Ardit
Efter 17 minutter var det Asger Vølund i gæsternes mål, der sparkede målspark. Bolden røg mellem venner og fjender ned for fødderne af Ardit Nesimi, der sikkert scorede til 2-0 for Damhusengens Skole.

- Mit andet mål er jeg lidt heldig på, jeg får bolden med lidt tilfældigt - og så sparker jeg den højt ind i målet, sagde Ardit om sit andet mål.

Trods flere gode muligheder til hjemmeholdet kunne gæsterne fra Vanløse gå til pause med en lidt ufortjent 2-0-føring.

- Det er klasse, at vi fører 2-0, når man har haft to chancer, lød det fra gæsternes træner i pausen. Han ville ikke have, at hans hold skulle gå ned og forsvare sejren hjem. Hans budskab var klart:

- Vi skal op og lukke kampen med det tredje mål.

I hjemmeholdets lejr var der fokus på, at man skulle passe på gæsternes lange bolde.

- Vi har slet ikke tabt denne her kamp endnu, var de opmuntrende ord fra Rygaards Skoles træner i pausen.

- Hvis vi får det næste mål, så bliver de bange, så har vi dem, var det sidste budskab fra de rødklædte værter inden de sidste 30 minutter.

TV: Afgjort fra pletten

Lukkede reelt kampen
I begyndelsen af anden halvleg var det tydeligt, at kampens næste mål ville blive ret afgørende. Skulle udeholdet lukke kampen med målet til 3-0 - eller kunne der blive skabt maksimal spænding med en reducering.

Fem minutter efter pausen fik udeholdet hjørnespark. Her slog Mikail Atici et snorlige indlæg ind i panden på Imran Abdalla, der fra tæt hold headede det afgørende 3-0-mål i kassen.

Se målet til 3-0 her:

I de sidste 25 minutter satsede hjemmeholdet hele butikken for at komme tilbage i opgøret. De smed en ekstra angriber frem, så de spillede med tre på toppen for at prøve at lægge ekstra pres på udeholdet.

Imran tiljubles over målet til 3-0. Foto: Adam Kristoffersen
Imran tiljubles over målet til 3-0. Foto: Adam Kristoffersen

TV: Tæt på tenniscifre

To drømmemål på otte minutter
Med 19 minutter tilbage af opgøret tog hjemmeholdets suverænt bedste spiller på dagen, Philip Näf, sagen i egen hånd. Et par smarte finter på midten satte de grønklædte Vanløse-drenge skakmat, og med et projektil fra 25 meter bankede han reduceringen i kassen til stor glæde for de mange tilskuere, der heppede på hjemmeholdet.

En fuldkommen utagelig bold for en ellers stærke keeper, Asger Vølund, i gæsternes mål. Herefter havde Rygaards Skole flere gode muligheder for en yderligere reducering.

Asger griber godt ind. Foto: Adam Kristoffersen
Asger griber godt ind. Foto: Adam Kristoffersen

De var dog uskarpe foran mål, og når de var skarpe, så stod udeholdets stærke keeper og forsvar i vejen. De klokken havde passeret 48 minutter, var det igen Ardit Nesimi, der kom i fokus.

Han ville ikke stå tilbage for Philip Näf, og med en afslutning fra samme distance, 25 meter, lukkede han endegyldigt kampen til 4-1.

- Jeg får bolden på midten af banen, så ser jeg, at der er plads i det lange hjørne, og så rammer jeg den meget godt, så går den ind via overlæggeren, sagde en stolt Ardit om sit tredje mål.

- Jeg selvtræner mine skud, når den rigtige træning er slut i min klub, forklarede han om sin sublime sparketeknik.

Her er Ardit tæt på sit fjerde mål. Foto: Adam Kristoffersen
Her er Ardit tæt på sit fjerde mål. Foto: Adam Kristoffersen

Ny konge på tronen

Trøstemål at gå hjem på
I kampens døende minutter ville Rygaards Skoles topscorer Isaac Garbia også lege med, da han efter et par flotte træk kunne pynte på stillingen til slutresultatet 4-2 til Damhusengens Skole.

En meget mere lige kamp end cifrene viser. Dette opgør kunne være gået begge veje. Damhusengens Skole viste stor skarphed, da de fik chancen. Og så må man sige, at en enkelt spiller blev ret afgørende i kampen. Ardit Nesimi var her, der og alle vegne. En meget flot indsats af gæsternes 10'er.

TV: Buldrede videre

Tror på tæt kredsfinale
Efter kampen forklarede målmand, Asger Vølund, at han tror på en tæt kredsfinale.

- Jeg tror, at vi vinder 5-4 i finalen. Det er to ret gode angreb på begge hold. Han blev bakket op af hattrick-helten, Ardit.

- Ja, de har nogle gode angribere, men jeg ved også, at deres forsvar er til at tale med, så vi forventer en tæt finale i næste uge, sagde Ardit. Kaptajn Asger var godt tilfreds med sit forsvar i kampen.

- Vi starter godt i forsvaret, men lukker to dumme mål ind i slutningen. Der er ingen tvivl om, at der i kredsfinalen mod Højdevangens Skole fra Amager ikke er plads til disse fejl, hvis de skal videre til kvartfinalerne efter jul.

Hør fra Asger og Ardit her:

Damhusengens Skole har et farligt hold. De ser meget giftige ud på, når de kan lave en hurtig omstilling. Spillere som Mikail Atici, Mads Andersen og Ardit Nesimi er folk, som Højdevangens træner, Kenny Thorup, helt sikkert fik noteret sig, da han var ude og lure den kommende modstander af i dette opgør.

Kredsfinalen bliver spillet på torsdag kl. 11. Et spændende matchup mellem to af turneringens bedste angribere i Ardit Nesimi og turneringstopscorer Mahdi Alawie. Det ligner umiddelbart ikke en kredsfinale, der ender 0-0.  

Stor jubel efter sidste fløjt. Foto: Adam Kristoffersen
Stor jubel efter sidste fløjt. Foto: Adam Kristoffersen
 

Sådan gik finalerne i Vejle