TV: Helten i buret

Nulløsning: Mikkel Pedersen var suveræn i straffesparkskonkurrencen

Mikkel Pedersen reddede det afgørende spark. Foto: Flemming Bærnthsen
Mikkel Pedersen reddede det afgørende spark. Foto: Flemming Bærnthsen

Paradisbakkenskolen tog imod Åvangskolen. Der var lagt op til en flot minifinale på Bornholm med stor opbakning fra hjemmeholdets tilskuere. Hjemmeholdet kom til kampen med en 6-1 sejr i bagagen, mens gæsterne havde vundet 10-1 i deres seneste kamp

De to holds spillere var allerede under opvarmningen meget fokuserede på denne opgave, da begge holdene gerne ville spille sig til en tur til København i fodboldens tegn.

Se kampfakta her.

Se også: Overmagten sejrede

Skulle være klar fra start
Hjemmeholdets taktik var at komme godt fra start og ikke at lukke et hurtigt mål ind, fordi de havde tjekket op på modstanderen, som i de sidste to kampe allerede efter få sekunder scorede deres føringsmål og på den måde kunne kontrollere kampen.

Kampen blev fløjet i gang.

Der skulle ikke gå lang tid, før der tilfaldt en stor chance til udeholdets kant. Victor Olsen fik en stikning imellem hjemmeholdets forsvar fra Vitus Holm. Victor Olsen fik overplaceret, så bolden løb forbi den ene stolpe til skræk for hjemmeholdet.

Udeholdet ville have den hurtige scoring. Derfor skulle der ikke gå lang tid, før gæsternes farlige angriber Marius Letholm var alene med hjemmeholdets målmand Nicolai Kristensen, som viste stort spil og hev en klasseredning ud af ærmet, så bolden ramte stolpen og røg ud i spil igen.

De to hold gik til den. Foto: Flemming Bærnthsen
De to hold gik til den. Foto: Flemming Bærnthsen

Se også: TV: Scorede efter 22 sekunder

Kom bedre med
Dette fik vækket hjemmeholdet, og de arbejdede sig bedre med ind i kampen og fik styr på deres afleveringer. De begyndte at tilspille sig flere halve chancer, som udeholdets målmand Mikkel Pedersen fint tog sig af.    

Hjemmeholdet havde virkelig fundet et helt andet gear og begyndte at kontrollere kampen, så det nu var gæsterne, som måtte arbejde ekstra hårdt for at holde hjemmeholdet væk fra chancer.

I 29. minut kom hjemmeholdets angriber Rasmus Kristensen til en afslutning. Nikolaj Madsen kørte rundt med udeholdets forsvar og fik spillet Rasmus fri, der med lidt bedre kvalitet kunne have gjort det til 1-0. Men sådan gik det ikke, og pausestillingen var den samme som ved kampens start, nemlig 0-0.

Hvem når den først? Foto: Flemming Bærnthsen
Hvem når den først? Foto: Flemming Bærnthsen

Se også: TV: Ventede på vinden

Ud i straffe
I pausen fik begge holds trænere gjort det til et taktisk spil, hvor begge holds angribere ikke fik mange chancer, da slaget om kampen blev omkring midten af banen og ikke tæt på hinandens mål.

Derfor skulle vi frem til 50. minut, før holdene åbnede dørene lidt mere på klem.

Et frispark i 52. minut fik hele stadionet til at holde vejret, da udeholdets farlige angriber Marius Letholm sparkede den imod målet og udenfor Nicolai Kristensens rækkevidde. Desværre for Marius Letholm er målet 244 centimeter højt, og bolden ramte overliggeren.

Nu ville hjemmeholdet også vise sig frem, da de også fik et frispark, som blev sparket ind i feltet, som efter lidt klumpspil dumpede ned foran Oskar Hansen, som kunne sparke bolden ind bag ved udeholdets målmand Mikkel Pedersen.

Jublen fra tilskuerne og hjemmeholdets spillere gjorde, at ingen i første omgang opdagede, at kampens dommer havde dømt offside og annulleret scoringen.

Derfor sluttede kampen, som den startede. 0-0. Der måtte findes en afgørelse på straffespark.

Se hele straffesparkskonkurrencen her:

Her var det udeholdet, som kunne juble højest efter en flot spillet kamp. I næste runde skal Åvangskolen møde Damhusengens Skole

Udeholdets målmand blev den store helt i kampen.

Vi fangede Mikkel Pedersen efter sidste fløjt:

Jubel efter sidste fløjt. Foto: Flemming Bærnthsen
Jubel efter sidste fløjt. Foto: Flemming Bærnthsen
 

1 af 2 Måååål. Foto: Flemming Bærnthsen
2 af 2 Mikkel Pedersen reddede det afgørende spark. Foto: Flemming Bærnthsen
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen