TV: Hurtige Hamse

To basser: I en målfattig kamp blev én drengs støvler afgørende

Holbergskolens drenge prøvede at spille sig igennem regnen. (Foto: Josefine Lund Emerek)
Holbergskolens drenge prøvede at spille sig igennem regnen. (Foto: Josefine Lund Emerek)

Inden kampen imellem Holbergskolen og Kildevældsskolen fangede Ekstra Bladet Skolefodbold Holbergskolens anfører Deniz Celik til en snak om hans forventninger:

— Jeg ved, at alle på holdet har god teknik, så jeg forventer en god kamp. Vi skal passe på kontraer, da jeg ved, at de andre har nogle hurtige spillere. Man skal lægge særligt mærke til Oliver, Hamse og Adam. De er rigtig gode spillere og så mig selv, grinede anføreren.

Deniz Celik gættede på en 3-0 sejr til Holbergskolen.

Se kampfakta her.

Se også: Flotte mål sejrede

Holbergskolens anfører Deniz Celik prøver at sætte et angreb i gang. (Foto: Josefine Lund Emerek)
Holbergskolens anfører Deniz Celik prøver at sætte et angreb i gang. (Foto: Josefine Lund Emerek)

Våd fornøjelse
Vi havde desværre ikke vejret med os i dag, da opgøret blev fløjtet i gang. Regnen skyllede ned over grønsværen, men begge mandskaber viste god kampgejst og lod sig ikke påvirke af regnen.

Se også: Højeste og laveste kæmpede sammen

Begge hold kom godt fra start og med flot forsvarsspil fra både hjemmeholdet og gæsterne, blev der heller ikke scoret nogle mål i de første tyve minutter af kampen. Da græsset var meget vådt, var det en kamp med glidende taklinger. Det resulterede i et straffespark til Holbergskolen sidst i første halvleg. Det blev Hamse Hussein, der skulle sparke. Han satte den køligt i venstre hjørne, og drengene fra Holbergskolen kunne gå til pause med en føring på 1-0.

Hamse fortsatte
Anden halvleg bød på mere regn, flere store chancer og endnu et mål til hjemmeholdet.

Begge mandskaber kom godt ud til anden halvleg og fik skabt store chancer, men begge målmænd var skarpe i boksen. Der var masser af flot teknik, og Holbergskolen havde nogle friløbere, som var tæt på at blive til mål.

Efter 37 minutters spil tog første målscorer Hamse Hussein initiativ og tog en dribletur, som resulterede i en friløber mod mål. Han satte bolden køligt i nettet og sikrede en sejr til hjemmeholdet på 2-0. Selvom drengene fra Kildevældsskolen kæmpede flot og havde store chancer i anden halvleg, måtte de alligevel se sig slået af drengene fra Holbergskolen.

Ekstra Bladet Skolefodbold snakkede kort efter kampen med den dobbelte målscorer og matchvinder Hamse Hussein, hør hans reaktioner her: