TV: Julius kunne juble

Hattrick: Med tre mål var Julius en væsentlig faktor, da sidste års kredsvinder blev sendt ud af turneringen

Julius var dagens mand i skysovs for Tove Ditlevsens drenge. (Foto: Lars Preben Jensen)
Julius var dagens mand i skysovs for Tove Ditlevsens drenge. (Foto: Lars Preben Jensen)

Der var store forventninger til kampen mellem Husum Skole og Tove Ditlevsens Skole. Sidste års kredsvinder fra Husum Skole tog i mod Tove Ditlevsen, som sidste år også kom langt i turneringen.

Begge hold havde fået mange nye spillere. Husum Skole stillede op med Ali og Joseph fra sidste år. Fra Tove Ditlevsens var gengangerne Bastian og Julius.

Hør Ali og Joseph fortælle:

Hør også Bastian og Julius:

 

Julius Adrian skulle vise sig at få en temmelig stor betydning for resultatet.

Julius var løb fra forsvaret
Drengene fra Tove Ditlevsen kom bedst fra start, hvor det var lange bolde op til Julius der blev satset på. Husum Skole virkede nervøse og slet ikke klar fra start.

Og så var det en målmand, der stod for oplægget til kampens første scoring. På et langt udspark et godt stykke ind på Husums banehalvdel, fandt han Julius, som var løbet fra Husum-forsvaret.

Julius lobbede flot bolden over den fremadstormende Jannic i Husum-målet.

Hør en af tilskuerne fortælle om Husum-holdet:

 

Hos Husum var det Joseph og Ahmed, der skulle stå for det chanceskabende spil, men de virkede modløse og uskarpe i de afgørende øjeblikke.

Julius fik inden pause fløjtet to chancer mere. Begge gange på lange bolde, hvor han løb fra forsvaret. Det var et Husum-hold, der med hovederne nede måtte gå til pause bagud 1-0.

Mere gejst hos Husum-drengene
I anden halvleg kom Husum på banen med lidt mere gejst. De fik et lille overtag i spillet, men de helt store chancer blev det ikke til.

Efter knap et kvarters spil i anden halvleg, kunne Bastian bringe Tove Ditlevsens drenge foran med 2-0. Og så gik luften ud af Husum-holdet.

Julius var derimod ikke færdig. Han bragte sit hold på både 3-0 og 4-0 efter samme opskrift som første halvleg: lange bolde.

Til dagligt spiller Julius i Vestia på deres U 16.

Sidste år var Julius også med, men der blev det ikke blev til nogen scoringer. Men i år vil han gå efter at være holdets topscorer. Man må sige at han er godt på vej med sine tre scoringer i dag.

Med 10 minutter igen fik Husum pyntet på resultatet med en scoring af Joseph til til 4-1.

Hør interview med dagens mand i skysovs: Julius.