TV: 'Kaptajnen' slukøret og ærgerlig

Havde forventet en bedre start: Tugay Turan og resten af Peder Lykke-holdet måtte vinke farvel efter en flot turnering

Tugay 'Kaptajnen' Turan var ikke sig selv i semifinalen grundet sygdom. (Foto: Henrik Schou)
Tugay 'Kaptajnen' Turan var ikke sig selv i semifinalen grundet sygdom. (Foto: Henrik Schou)

Peder Lykke Skolen gik ind til semifinalen med masser af selvtillid i bagagen. De havde nemlig vundet kvartfinalen med hele 6-0. Men det var bestemt ikke den samme sprudlende offensiv, der viste sig i semifinalen. Holdet blev lukket godt ned af en imponerende Borupgård-defensiv og løb ind i et nederlag efter forlænget spilletid.

Det var ikke lykken for Peder Lykke Skolens anfører Tugay 'Kaptajnen' Turan at blive interviewet efter kampen.

- Jeg har uheldigvis været syg op til kampen, så det har selvfølgelig påvirket mit eget spil, men ærgerligt at vi tabte i dag.

- Vi kunne sagtens have lukket kampen på vores chancer. Skulle vi som hold gøre det om, så skulle vi være kommet bedre fra start. Jeg har selv et par store chancer, og også andre på holdet var tæt på.

Anfører Tugay Turan (hvid trøje) i en af de mange dueller på midten. (Foto: Henrik Schou) Storkøbenhavn TV: Ama'r halshug: 'Kaptajnen' sløj i kvartfinalen

Stor ros til Borupgårds keeper
Selvom Borupgård sad på meget af spillet, så kom Peder Lykke også til nogle store chancer. Særligt i den forlængede spilletid brændte det på foran Andreas Foged i Borupgårdskolens mål. 

- Jeg var egentlig ikke så begejstret for Borupgårds spil i dag, fortalte anfører Turan.

- Men tillykke til dem og held og lykke fremover! Jeg synes dog ikke, at vi selv fortjente det her.

- Borupgårds målmand var fantastisk. Det var nogle sindssyge redninger, han havde. Kredit til ham, han spillede rigtig godt!

- Derimod var jeg ikke så imponeret over ham nr. 19 (Frederik 'Strømfordeleren' Højstrøm red). Jeg så, at han måtte ud og trække frisk luft i lungerne i den forlængede spilletid. Jeg synes, vi fik ham godt lukket ned.

Havde ikke forventet at nå så langt
Peder Lykke har virkelig vist fin fodbold igennem turneringen. Derfor gik de også ind til kampen som favoritter

- Det var en kæmpe skuffelse det her, men fra starten havde vi slet ikke intention om at nå så langt i turneringen. I starten var det bare for sjov.

- Jeg vidste godt, at Borupgård var et godt fodboldhold. Jeg vidste, at det ville blive en svær kamp. Både ifølge dem, som jeg havde snakket med om skolefodbold og mig selv, så var Mr. Skolefodbolds procenter på 70/30 på, at vi skulle vinde kampen helt ude i skoven. Så de 70 procent på os som vinder, var slet ikke i orden.

Ekstra Bladets Henrik Schou - kaldet Mr.Skolefodbold - har fulgt turneringen tæt gennem 12 år og set mange hundrede kampe. (Foto: Thomas Sjørup) Schou Mr. Skolefodbold: De vinder onsdag

- Kampen er slut, og vi er ude. Held og lykke til Borupgård. Nu kan jeg koncentrere mig om at spille fodbold i Farum, hvor jeg stammer fra, lød det afsluttende fra Tugay, som kan være stolt af både sin egen og sit holds præstation igennem hele turneringen.

Hør Tugay fortælle om sin oplevelse af kampen: